Bildresultat för dividers gif

Bildresultat för astral gif

När du reser ur din fysiska kropp i din sömn rör du dig i din själs kropp. Du kan då framträda som en ande Orb i någons fotografi. Andarna hos de som har dött lever i den andliga dimensionen. Här de fortsätta att utvecklas tills de flyttar till en annan planet för nya upplevelser eller tillbaka till den här för en annan inkarnation. Oavsett var de tycker om att besöka deras nära och kära och en ängel leder dem alltid på sin resa.

 

Mycket sällan vet personen de kommer för att se att de är där. Några människor är det psykiska, så att de är medvetna om sina besökare. Ibland kan en ande besökare tillkännage sin närvaro genom att göra att ljus flimmer, öppna en dörr eller till och med sätta på TV eller radio. De dras till elektriska saker.

 

Vissa har varit markbundna och jag har hjälpt dem till ljuset. De flesta möter sina vänner och familj som fortfarande är på Jorden, antingen för att hjälpa dem eller för att få kärlek. Vissa kommer för att besöka platser där de var glada medan de levde. Andra reser för att lära sig något eller njuta av de upplevelser som erbjuds på vår fantastiska planet.

 

Andar reser till våra utbildningsanläggningar för att lära sig tillsammans med det fysiska, om de är intresserade av medicin går de på sjukhus eller om de är konstnärer samlas de i konstgallerier.

 

När människor går förbi älskar de att hålla ett öga på nya familjemedlemmar och se hur det går. De har känt dem i andevärlden och vill fortsätta sin anslutning, så de kommer på besök närhelst de kan. Det finns vissa människor som har svårt att släppa sina nära och kära efter deras död. Deras klagomål är sådan att de inte kan njuta av sina liv längre.

 

Detta är eländigt för dem men det är också väldigt tråkigt att vara på andra sidan när de ser hur vi människor på jorden sörjer våra anhöriga det är därför de hålls tillbaka och inte blir fria att gå till ljuset.

 

När du går med kärlek i ditt hjärta för att placera blommor i någons grav, du framkallar du en stor kraft av kärlek och det ger dina vänner och släktingar som har överfört möjligheten och energin att nå dig. På så sätt kan båda parter kan utbyta kärlek. Mycket släpps ut på en andlig nivå.

Bildresultat för dividers gif

Kärlek & Kraft Norrskensgudinnan.