Att arbeta som medium:

Idag arbetar jag som medium på heltid och har frilansfinans bakom mig. Jag har varit medial sedan jag slog upp mina bruna ögon jag såg mycket när jag var liten flicka, men på den tiden så tystades jag ner. Det var inte så på den tiden att barnen kunde se andar. Idag är det något helt annat. Det finns mycket konkurrens i den mediala världen bland folket, jag trodde att vi som arbetar som medium hjälptes åt. Vi medium arbetar olika, och ibland kan vi få in samma saker men det är inte alltid.

Jag tycker om att hjälpa människor det är mitt kall på jorden. Men det är inte alla gånger som det är kul, när inte folket förstår att det är jag som arbetar för andevärlden och inte tvärtom.

Då måste man förklara för vissa människor om detta. och till slut så förstår de. Många har frågat mig om jag som medium kan kalla på en speciell person från andevärlden, det är inte vi som bestämmer vem som ska komma ner till jorden för att träffa deras anhöriga det gör andevärlden. Vi är bara en länk till andevärlden en kanal.

Jag rensar även hus från vilsna själar som har fastnat på jorden och inte har kommit till ljuset. Jag brukar gå och känna mig för innan jag tar kontakt. Det kan vara jordbundna andar och det kan vara resande andar som är på genom resa.

De kanske skulle till ett annat hus/lägenhet men blir liksom fast i ett annat hus. Och skrämmer därför människorna som bor där i detta hus. Fast egentligen så är inte andarna arga de sprider ljus och kärlek till oss här på jorden.

När jag kommer till ett hus eller en lägenhet så hinner jag bara kliva ur bilen så får jag kontakt på en och samma gång. Vissa andar vet när ett medium kommer och ska hjälpa de över till ljuset. Men vissa kan även gömma sig också för oss som arbetar som medium.

 

Där energierna finns stannar jag och jag kan få in namn, årtal och jag går på känsla och kan känna hur de levde förut sjukdomar får jag även upp. Även att i vissa rum så kan jag känna en stark närvaro av anden. Ett medium som arbetar för andevärlden har en högre frekvens än någon annan, Man går upp i en högre frekvens för att kunna ta kontakt med andarna som vissa kallar "Spöken" Jag är alltid skyddad då jag rensar hus eller om jag gör något annan.

 

Jag känner först var energierna är och jag kan få fram namn och årtal på de vilsna själarna. Jag brukar prata med människorna som bor i huset om de känner igen dessa varelser som är där. Jag för dessa själar till ljuset, för de tillhör inte jorden utan de ska Hem. Jag lägger även mina symboler och renar med salvia, Smudge. salt och kristaller som jag har med mig och rensar så människorna kan känna sig trygga i sin bostad.

Människorna som har problem med ande aktivitet brukar ringa till mig då de behöver min hjälp med en resning eller en rening och de flesta som ringer säger "Det är spöken hos mig”. Kan du komma? Jag förstår att de har andar hemma hos dem som ringer och jag åker dit och hjälper dem.

Sedan jag har rensat och renat bostaden till dem, brukar jag säga att ni kan känna av energierna upp till 2–3 veckor sedan ska det vara lugnt. Blir det inte lugnt efter 2 veckor då åker jag tillbaka och kollar upp det hela en gång till. Så har ni problem med ande aktivitet så kontakta mig.

Människorna ska vara trygga i sina bostäder och inte känna obehag anser jag som medium. Jag arbetar även med att läsa av platser, kort, Orber. vägledningar Änglakanaliseringar, spådom, konsultationer, Healingar, med mera. 


Kärlek & Kraft Norrskensgudinnan