Brevet.

Hoppas du mår bra?

Själv mår jag bra och det knallar det på, jag är väldigt tacksam att jag träffade dig på nätet via Facebook för en tid sedan, att jag fick gå dina kurser, jag har växt väldigt mycket i mig själv. Men nu ska vi inte prata om mig för jag vill veta allt om dig. Jag har hört hur det ryktas om dig via Facebook, Förstår inte vad de får allt ifrån men det handlar enbart om den svenska avundsjukan, bättre lärare än dig får man leta efter.

 

 DU har alltid funnits till hands för mig om jag körde fast eller så, jag kunde ringa om det var något jag vill fråga. Jag kände att jag ville skriva till dig och säga vad jag tycker. Du har verkligen en ängels tålamod med alla dina kursare och alla andra runt om dig fina grupper och jag har hört att du målar även tavlor också nu. Måste säga från mitt hjärta att du är väldigt kreativ, du har ett hjärta av guld kära du. Jag satt här och tänkte på dig, det var så länge sedan jag skrev till dig.

 

Men jag vill framföra:

Du är en kvinna med båda fötterna på jorden och du har gått igenom mycket i ditt liv, det har jag sett i dina sorgsna ögon och du har berättat för mig för länge sedan. Ibland tänker jag som så, Hur orkar du stå upprätt efter allt du har fått genomlidit pga. din älskade son. Jag vet att du har en styrka och kraft inom dig, du klarar dig. Det har jag sett. I själva verket är du inte en vanlig människa. Helt tvärtom. Allt det som jag har "sett" i ditt ansikte som jag har fått bekräfta för mig. Du har den sanna gåvan i ditt kunnande i din medalitet och dina healingkurser. Jag vill skriva här min älskade vän.

 

Du är:

En person försedd med en genuin, mänsklig känslighet

Ett hjärta av guld.

En person med stark kraft inom dig

En person med en ängels tålamod

En person med styrka

En person man kan lita på

En person man kan lita på i alla väder

En person med inflytande som andra har lust att lyssna på och respektera

En person som t o m kan bidra med så att andras drömmar kan bli verklighet

En person som är omgiven, älskad och uppskattad av andra

En person med integritet som ger av sig själv utan att förvänta sig något i retur!

Kramar M.W.

                                                                          

Kärlek & Kraft Norrskensgudinnan