Visa källbilden


Bildresultat för salt in gif

Köp havssalt eller grovsalt. Healing Wand (stav) Äkta silversked.

Skål i porslin. Kristaller.

Gör så här:

Meditera i 15 min, sedan kopplar du upp dig mot andevärlden. Ta ungefär 5–8 dl salt i skålen. Beror på hur mycket som du behöver men det är bra om du har i ordning det också om du ska rena och rensa något hus.

Lägg i kristallerna, Jag använder bergkristaller men du kan använda vilka kristaller du vill, bara de tål salt. Ställ healing staven i saltet, har du ingen så kan du ta en silverkniv och sedan rör du med silverskeden i 10 min, runt runt. Hitta på en ramsa själv som du lägger in i saltet.

Jag har min egen ramsa till mitt salt. Ställ skålen på ett säkert ställe och låt den stå i 3–4 dygn innan du använder saltet.

Gör rent dina verktyg sedan. Låt kristallerna ligga kvar i saltet. När du ska använda saltet så tar du en plast sked ingen aluminium sked då förstör du saltet.

Ta en matsked salt i en kopp häll på kallvatten så det täcker saltet. Rör med ditt kraftfinger medsols 9 gånger. Sedan skvätter du i varje hörn invid varje hörn i varje rum intill golvet inte vid entrédörren, flödet måste gå in ändå. Klart.

Du kan även ställa salt i varje rum för rening tar bort negativa energier, du byter saltet 1 gång i veckan.

Visa källbilden

Kärlek & Kraft Norrskensgudinnan.