Visa källbilden

Alla har en skyddsängel som är med dem från födelse till död.

Om du behöver verkligen din vårdnadshavare det kommer att vara väldigt nära dig, stödja dig. Men om du känner dig avslappnad och bekväm kommer din vårdnadshavare att röra sig bort och titta på avstånd. Detta kan tydligt ses på fotografier där din ängel framträder som en blek vit skiva, ibland så nära och ibland långt borta.

I Orb-bilder kan du berätta om en person behöver stöd eller hjälp från en ängel i närheten.

Varje enskild person har sin egen skyddsängel som är med dem hela livet. Din skyddsängel har din gudomliga ritning. Det viskar ständigt till dig om din högsta väg eller det bästa sättet att hantera ett problem eller läka en relation. håller händerna i perfekt kärlek för de är medvetna om den högre bilden.

De försöker hjälpa dig att utveckla vänskap och harmoni med alla, så om du ber dem att hjälpa dig med en försoning eller knepig kommunikation, kommer de att utstråla fredliga möjligheter till dig.

 

Om du helt enkelt inte kan lösa ett problem kommer din ängel att ha visionen om det högsta resultatet, vilket gör det möjligt för dig att uppnå det.

Dina änglar hjälper dig alltid att bygga broar med andra.

Du kan be din skyddsängel att gå med någon på din räkning. Om du till exempel förtjänar en höjning på jobbet men din chef inte lyssnar, be din skyddsängel att prata med hans ängel om det.

Kom ihåg att berätta för din skyddsängel på ett klokt sätt och rationellt varför du tror att dina tjänster är värda mer och be honom skicka detta till din chefs ängel. Du kan be om hjälp för att läka en vänskap, stödja ett nytt företag, göra det bra i en intervju eller hitta något du har tappat.


Visa källbilden

Kom alltid ihåg att fråga din ängel.

För att lyssna på din skyddsängelns vägledning är det nödvändigt att tystna ditt sinne och låta deras råd falla in i ditt medvetande som tankar.

De flesta människor är mycket nära sina änglar så vibrationen av informationen de ger dig känns väldigt bekant, nästan som dina egna tankar men med en gyllene klarhet. Jag kallar det intuition.

Eftersom du har fri vilja som människa måste du be om den hjälp du behöver och din ängel kommer att sträva efter att ta den till dig. Ingenting är för litet eller för stort. Du måste emellertid begära något till det bästa för dig själv och alla andra som är inblandade.

Din ängel kommer inte att organisera något för dig som inte är andligt korrekt. Ett enkelt exempel på detta skulle vara om du ber om en parkeringsplats. Du når parkeringen och där väntar den på dig. "Tack änglar", säger du och suckar av lättnad och i det ögonblicket månar någon annan i det. Kom ihåg att deras behov var större än ditt eller att det inte var rätt plats för dig! Lita på att det finns en bättre för dig.

 

Du har naturligtvis fri vilja att ignorera din ängels vägledning. Ibland stänger de upptagna dörrar för att förhindra att du går ner på fel väg i livet. Om du slutar lyssna kanske du får veta att det finns en mycket bättre möjlighet att förbereda för dig.

Kanske måste du få mer erfarenhet först eller vänta på en mer komplementär relation. Men om du absolut insisterar på att göra det på ditt sätt kommer änglarna att ge efter för ditt fria val och låta dig ta vägen som dikterats av ditt ego. Sedan kommer de med tiden att tålamod tända ljus på dig när du försöker extrahera själv från röran du har skapat.

De flesta av oss har gjort det.

Vi insisterar på att gå ut med någon olämplig, att ta jobbet vi vill trots allt som tyder på att det inte är rätt för oss, titta på eller läsa våldsamt material, äta fel mat och en miljon andra saker. Våra liv kan vara mycket lättare och mer uppfyllande om vi insåg hur mycket vägledning och stöd det finns för oss som lyssnar

Visa källbilden

Din skyddsängel vaknar över dig och skyddar dig dagligen.

Det fungerar med dina ande guider för att orkestrera möjligheter, sam händelser, möten och hjälp för dig. Om du känner att någon behöver hjälp kan du mentalt be din ängel att ta hand om dem.

Dina tankar skapar sedan en ljusbro, som gör att deras ängel kan hjälpa dem. Änglar kan dock inte ändra den gudomliga planen eller förhindra att någon får en upplevelse som deras själ behöver för tillväxt.

Hur man känner igen en skyddsängel Orb

Skyddsängel Orbs är vanligtvis opaka vita skivor som kan vara små eller stora. Ibland, om den älskliga närvaron behövs, är de nära eller på en person. När ängelns laddning känns bekväm och säker kan Orb vara långt borta, bara titta på.

Hur skyddsänglar kan hjälpa din skyddsängel har ditt högsta intresse i hjärtat.  Änglar stöder och skyddar och din skyddsängel kommer att stödja dig på alla möjliga sätt. Vi har sett flera Orb-bilder där människor sjunger. De kanske tror att de gör det ensamt men bevisen på att skyddsängel Orbs i halsen kan övertyga dem på annat sätt. Ofta stöder Orb i halsen också rösten som att skydda personen från vibrationen i mikrofonen eller ett musikinstrument.

Support och skydd

Din ängel hjälper dig på så många sätt. Om du ska säga något taktlöst, oöverträffat eller skadligt eller om du inte står upp för dig själv, så kommer din ängel att hoppa in i halsen och försöka hjälpa dig att säga rätt sak eller att få dig tyst.

Visa källbilden

 

Kärlek & Kraft Norrskensgudinnan