<3 

14 år av sorg och saknad.

En solstråle har slocknat för alltid.

En solstråle som värmde vårt hjärta.

Idag är det kallt trots att solen lyser, men i minnet finns Christian som värmer.

Ett moln skymmer solen.

Ett moln som följer varthän jag går.

Men minnet av solstrålen värmer, även när det är moln.

Sov gott min älskade Christian

Du är Saknad & Älskad utav oss alla.

Kramar Mamma.

 

Min son Christian

Jag har mist ett älskat barn Christian blev endast 20 år gammal. Han skulle ta studenten veckan därpå hade lägenhet körkort och bil ordnade förhållanden. Men Gud vill ha hem sin vackra ängel. Idag är det 13 år sedan han gick över till den andra sidan, men för mig så känns det som igår. Han dog av sina inre skador pga. en trafikolycka, Christian var på väg hem till sin mormor det var i maj 2006 solen sken och det var varmt ute, Mannen kom över på fel sida, och krockade med Christian, Christian flög sex meter ut på en åker och hade ratten fastkilad i sitt bröst. Det var många människor på plats som hjälpte till. Vissa var där bara av ren nyfikenhet.

Alla sa till mig vi förstår hur du känner dig, ingen kan någonsin säga " Vi förstår" För ingen förstår hur det känns för en mamma att mista sitt älskade barn, förrän de har varit med om det själv. då förstår de men inte före. Man kan lära sig leva med smärtan men man glömmer aldrig.

Det är Christians förtjänst som jag idag arbetar som medium, jag har ibland kontakt med min son Christian i början var det en ständig kontakt med honom. jag vet att han finns omkring mig, ibland kan jag av känna honom. Därför vill jag tända ett ljus för honom och hoppas det kommer att brinna för evigt för min älskade son. Christian är för evigt saknad och älskad utav mig, han finns för evigt i mitt hjärta. Mamma.   

 

 

Bildresultat för candle gif


Stenen:

Vid din sten har jag, din lillasyster& din moster planterat röda rosor som du älskade. Vi sköter din grav med omsorg, det ska alltid blomma där på din grav. På vintern så tänder vi alltid ljus där och rosorna sover då sin vintersömn, men på din sten finns alltid en guld ros inristat. Och en vit duva sitter på stenen och tittar. En symbol för friheten.  Mamma.

 

 Vid trafikolyckan i Lotan Kilafors den 7 maj 2006, skadades vår käre Christian så allvarligt att han avled dagen efter.  Vi, mamma, lillasyster och moster kom till olycksplatsen för att trösta och vara hos Christian i denna svåra stund. Men vi fick inte komma fram till honom, på grund utav allt folk som samlats intill platsen. Där vår älskade Christian i en timme satt fastklämd i sin bil. Vi fick hålla oss på avstånd, för att det stod nyfikna människor där, så vi fick inte möjlighet att tala om att vi fanns där att vi följde honom till Gävle sjukhus.  När vi kom dit var han medvetslös. Vi har så många frågor vi aldrig få svar på.  Grät han? Var han orolig för att ingen av oss var hos honom? Vi fick inte ens säga farväl.  Mamma, lilla syster och moster

 

R.I.P Christian.

Du fattas mig, din lillasyster & släkten. Det har gått lång tid, då den dagen du inte fanns här längre på vår jord. Jag hoppas du har du skönt på den andra sidan och inte har ont längre. Att du tittar ner på oss ibland från din himmel. När jag tittar upp ibland molnen så önskar jag att jag såg dig gunga på ett moln, jag vet att du finns däruppe bland änglarna någonstans. Jag /Vi älskar dig nu och för alltid. Vi lever på minerna efter dig, du kommer alltid att finnas kvar inom oss i våra hjärtan nu och för evigt. Sov gott min innerligt älskade Christian. Mamma.

 

 

 


 Döden betyder ingenting, jag har bara dragit mig tillbaka, till ett annat rum.

Jag är jag och du är du.

Allt vi var för varandra, det är vi fortfarande.

Nämn mig vid mitt vanliga familjenära namn, tala till mig som du alltid brukade tala ändra inte ditt tonfall.

Håll sorgen borta ifrån din röst

Skratta tillsammans med mig som vi alltid brukade skratta år vardagens små ting.

Var med mig, le med mig

Tänk på mig, be för mig.

Låt mitt namn fortsätta vara en del av din vardag.

Livet betyder detsamma.

Ingenting har skett som förändrar det.

Livet går vidare därför det måste gå vidare.

Döden är ju ändå bara ett tillfälligt avbrott i vår gemenskap.

Varför skulle du sluta tänka på mig för att du inte längre kan se mig.

Jag väntar på dig, för en kort stund alldeles i närheten

Allt är bra.


 

Bildresultat för roses gif

 


                                   Kärlek & Kraft Norrskensgudinnan