Mitt vackra kristallnät. 

Jag älskar att plocka kristaller, det är mitt största intresse. Jag var på en inmutning där fick jag betala för 3 timmar, då plockade jag bergkristaller 15 kilo tog jag hem. Sen var det till att rena dessa, jag la dessa i diskmaskinen med 1 burk bakpulver.  

Jag har varit dit fyra gånger för att plocka men jag tog inte hem lika mycket då. Nu till våren ska jag åka och plocka råa Ametister. Jag tycker att råa kristaller ger mera kraft än de som är tumlade.Det är en sådan känsla då man hittar sin kristall man får sådan kärlek till den. 

Mina kristaller blir som mina små barn, många frågar om jag  säljer dessa , aldrig jag säljer dem. Har jag strävat och plockat dessa så är dom mina för alltid. Visst har jag gett bort några av mina bergkristaller, men det har varit till de som älskar kristaller och inte kan gå ut och plocka dessa kristaller. 


    Kärlek & Kraft Norrskensgudinnan.