Relaterad bild

GIFS HERMOSOS: flores - Blog de nounours1969Visa källbilden

 Tack Älskade Norrskensgudinnan️ för de fina kurser Som du har skrivit!!Jag är så glad att jag kan läsa dem om och om igen!!  Och ibland hittar jag små guldkorn i dem, som Du berört och som jag vill fördjupa mig i. Sannerligen en skatt för inspiration för att kunna gå vidare i mystikens vägar. Allt gott önskar jag Dig!!!  Kram Birgith Gustafsson️


GIFS HERMOSOS: flores - Blog de nounours1969

Jag kan bara hålla med dig Birgith Gustafsson

Kristina Rosenblad

GIFS HERMOSOS: flores - Blog de nounours1969

Jag vill tacka dig finaste Katarina för din hjälp då jag behövde den. Att du tar dig tid och skickar det jag behöver för att få bort något som inte har här i mitt hem att göra, visar på ett stort hjärta, kärleksfull och oerhört hjälpsam. Inte ville du ha betalt heller, tack finaste du och kramar till dig. Nu ska vi se om detta hjälper, återkommer till dig Vivianne Haraldsson

GIFS HERMOSOS: flores - Blog de nounours1969

 

Jag har gått Shaman utbildningen och tyckte det var otrolig intressant och en bra utbildning. Symbolerna var spännande. Katarina️  som Mentor ställde upp och hon var en bra lärare. Jag har gått på nästan alla hennes kurser. Tack finaste Katarina️️   för de fina kurserna och för att du var helt enkelt en jättebra mentor och även vän. Mejra

GIFS HERMOSOS: flores - Blog de nounours1969

Visa källbilden

Kärlek & Kraft Norrskensgudinnan.