Min resa genom denna kurs har varit otroligt lärorik och spännande. Tack vare Katarinas fantastiska feedback så har jag äntligen klarat kursen. Bättre lärare får man nog leta länge efter. Så stort TACK Katarina för det otroligt fina diplom du gav mig! Du har gjort avtryck i mitt hjärta, och lärt mig att verkligen tro på sig själv! Många kramar från Sara Tillander

 Bildresultat för dividers gif blue roses

 Jag tycker att detta har varit en helt fantastisk resa som jag gjort tillsammans med dig. Att öppna upp sig och få känna sig älskad o Välkommen till en värld som så få människor har möjlighet till. Du har varit fantastisk lärare och jag uppskattar verkligen jobbet du lägger ner på var o en av de som behöver din hjälp. Önskar dig all lycka med framtida arbeten. Ljus o kärlek kram Annelie Christensen

 

Bildresultat för dividers gif blue roses

 Har precis gått en kurs för Katarina i medialutveckling, och tycker att det har varit helt fantastiskt att ha en kursledare som har funnits där för ens alla frågor och funderingar. Har aldrig behövt sitta och vänta på svar, utan alltid fått snabba svar i princip dygnet runt. Tack för denna kurs tid. Angelica Larsson Fd Forslund

 

Bildresultat för dividers gif blue roses

Har gått distanskurs hos Katarina. Det var mycket material att läsa. Men i lugn och ro, ett kapitel i taget. Då gick det som en dans. Har inte varit några problem att få kontakt om jag har haft frågor. Alltid tillgänglig via mejl. Alltid vänlig fast jag kanske ställde dumma frågor Efter kursen kom det fina diplomet efter någon dag bara. Har träffat Katarina hemma hos mig. Kände direkt att det var en varm, duktig och ärlig person. Jag kommer att anlita Katarina flera gånger. Hon är underbar och skicklig Kramar från Anette.

 

Bildresultat för dividers gif blue roses

Tack för att jag har fått läsa denna kurs i medial utveckling för dig. Jag är mycket tacksam över att ha fått nya bra verktyg att använda mig av i min andliga utveckling. Kursen har innehållit mycket bra övningar som är viktiga att kunna för att må bra även i min vanliga vardag. Jag har lärt mig mycket mer än vad jag trodde var möjligt i denna kurs. Som kursledare har du varit generös med den tid som du har lagt ner i den Facebook-gruppen som du skapade för alla som har läser din kurs. Detta har gett mig väldigt mycket. Du har även snabbt gett feedback i mejlkontakten. Som lärare har jag uppfattat dig som en inspiration och bra på att få dina elever att tro på sig själva och deras förmåga. Du har gett mig mer självförtroende att stå för den personen som jag är. Kramar från Jenny Ivarsson

 

Bildresultat för dividers gif blue roses

Tack Katarina för kursen! Det har varit mycket givande att få gå denna för dig! Du har väckt en större nyfikenhet och jag tänker vandra vidare på vägen du öppnat upp! Tack för stort tålamod och all uppmuntran, du är en mycket bra lärare! Rebeccah Timestråle

 

Bildresultat för dividers gif blue roses

Jag har gått kursen Medial utveckling hos Katarina kursen har varit väldigt lärorik och rolig. Och jag har kommit så mycket framåt med mig själv och min mediala utveckling. Katarina är en underbar lärare! Hård men rättvis, precis som en lärare ska vara. Hon är väldigt omtänksam och bättre lärare är svårt att hitta. Har man några funderingar eller frågor så svarar hon på ett bra sätt så att man verkligen förstår. Då blir det man har fastnat i inte alls svårt längre. Så Tack så jättemycket fina du för en väldigt bra kurs och underbart ledarskap! Ljus och kärlek Massor av kramar Anna Sjöholm

 

Bildresultat för dividers gif blue roses

Jag kan med det varmaste rekommendera Mediala utvecklingskursen på distans som Goa Katarina håller i. Jag tycker att kursen varit jättebra och uppföljningen en gång i veckan har varit till stor hjälp. Katarina är en jättebra lärare, som på ett enkelt sätt förklarar då man fastnat i någon övning. Varma hälsning Pia


Bildresultat för dividers gif blue roses

 Jag gick en medial utvecklingskurs hos Katarina, hon har varit en bra lärare med bra stöttning och uppföljningar kursen igenom. Jag har genom kursen utvecklats på många sätt. Det har även inneburit God själavård och jag har fått ur mkt stress från det vardagliga livet genom att träna de olika övningarna. Jag är glad över att jag gick denna kurs och kommer vilja gå fler framöver Erika Johansson.

Bildresultat för dividers gif blue roses


Tack för att jag fått gå kursen medialutveckling ett. Det har varit spännande och lärorikt. Fast jag gått kurser från och till under närmare 20 år så har jag aldrig fått intyg eller kursdokumentation som man kunnat jobba så bra efter.  Jag har funnit ett stort stöd i att kunna fråga och få feedback på det jag undrat över och det jag skickat in. Du är ett fint stöd när man känner att man börja tvivla lite på det man får fram. Jag vet också att du är otroligt duktig och det känns tryggt att ha dig som lärare. Kristina Rosenblad.

Bildresultat för dividers gif blue roses

Katrina har på ett mycket proffsigt sätt guidat o coachat mig i Medial Utbildning går du i tankar att ta denna kurs rekommenderar jag Katarina och det varmaste hälsningar Christina


Bildresultat för dividers gif blue roses

Katarina är hjälpsam mot sina elever. Hon finns alltid där med en hjälpande hand när kursdeltagare behöver stöd. Hon är närvarande utan att vara påträngande. Mycket kunnig utan att vara högdragen. Empatisk med ett väldigt stort hjärta. Ett medium, en ledsagare som berör. Katarina är ett fyrtorn i mörkret som lyser upp vägen för de som är vilsna. Skulle jag rekommendera kursen till någon annan? Absolut! Det du får utav Katarina utbildningsmässigt och känslomässigt, är något du inte får från andra medier i vårt land. Är Katarina vaken, ja då finns hon där för sina elever. Dag som natt. / Nöjd kursdeltagare, Annelie Currie

Bildresultat för dividers gif blue roses

Jag har nu gått igenom Mediautveckling 1 i 3 steg. Var väldigt osäker från början om jag skulle kunna klara av en sådan här kurs, men tänkte att om jag inte provar får jag aldrig veta. Jag ångrar inte en sekund att jag tog beslutet för det har varit helt fantastiska veckor. Steg 1 och 2 gick hur lätt som helst för min del. Fick kontakt med min guide och började se aura färger. Men sen blev det lite bakslag i steg 3, nej nu ger jag upp tänkte jag men underbara Katarina stöttade mig och gav mig några extra veckor med att öva och öva. Så på 4:e veckan så fick jag ett litet genombrott och det började hända saker. Alla har vi vissa talanger som kommer ganska fort och annat får helt enkelt ta lite längre tid så det är bara att kämpa på och glädjas över små framsteg. Toppen är också chatten som vi som går kursen kan träffas i när vi själva vill och en gång i veckan är Katarina med oss med en hjälpande hand (och även på mejl o tel. om det behövs). Så om du känner ett intresse men kanske tror att du inte duger så lovar jag att du vet ju inte det om du inte försöker. Jag kommer att fortsätta kurser när jag landat i detta jag nu utvecklas i. Kram o stort tack till bästa Katarina.  Pia Hederud


Bildresultat för dividers gif blue roses
 


Bildresultat för dividers gif blue roses
Bildresultat för dividers nature

Kärlek & Kraft Norrskensgudinnan.