Bildresultat för dividers gif

Jag lärde känna Katarina 2018, sökte på nätet efter kurser att gå, och där var hon, det slutade med att jag köpte en hel del kurser, dels var det bra priser, sedan var de lätta att förstå och lära sig dem, och Katarina fanns alltid där för mig, när jag behövde fråga något, hon är väldigt kunnig i det andliga och är bra på att lära ut, rekommenderar hennes kurser, och tjänster. Tack vare henne är jag certifierad medium, häxa, har olika Healingar, och är Änglamedium. med mera   slukat en hel del kurser, helt underbart, tack Katarina för att du finns  Ann-Louise Dahlqvist

Bildresultat för dividers gif

Jag fick kontakt med Norrskensgudinnan, även känd som medium Katarina förra året (2018). Sedan dess har hon förändrat mitt liv oerhört, på ett mycket positivt sätt. Jag har bland annat gått tre kurser i Reiki healing, och kan nu både ge mig själv och andra healing i kärlekens anda. Det har varit fantastiskt att delta i kurserna och även att kunna ge healing till släkt och vänner som behöver ha lite hjälp.

Jag deltar även nu i ett par av Katarinas kurser, och det är fantastiskt roligt och intressant! Och sedan ska det bli fler kurser, som jag verkligen ser fram mot!! Katarinas kurser är underbara, med intressant kursmaterial och bra uppföljning. Hon är alltid hjälpsam och tillgänglig om eleverna har frågor (även efter kursavslutning).

Kurserna ges även på distans, vilket medför att eleverna även kan delta var de än befinner sig i Sverige och världen. Norrskensgudinnan- medium Katarina är en oerhört snäll, ärlig, skicklig och generös, har många fina referenser för kompetent genomfört medialt arbete. Jag vill tacka Dig Katarina. Underbara människa och medium, för de nya dimensioner Du gett mitt liv!! Stor Kram från Birgith Gustafsson


Bildresultat för dividers gif

 Då jag har en gåva, att hela djur och människor, så har jag velat fördjupa mig i detta  har läst många olika healingkurser för Katarina bl. annat Reiki ett och två och master , nu har jag gått tre kurser till, andlig healing, Reiki master lärare och Katarinas kraftiga symbolhealing, och jag rekommenderar verkligen hennes kurser, de är lätta att förstå och man lever sig in i kurserna, och hon finns alltid tillgänglig för stöd, dessa tre kurser var dom bästa jag gjort, helt underbara, och det bästa av allt, jag fick mina certifikat, hurra , du är bäst Katarina. ‎ Ann-Louise Dahlqvist

Bildresultat för dividers gif


 Kan varmt rekommendera Katarinas kurser. Det var roligt och inspirerande att läsa kursen. Hon var otroligt snabb och tillgänglig när man körde fast och inte förstod. Hon svarade direkt! Lena Andreasson

Bildresultat för dividers gif 

Hon är en mentor som alltid finns där som stöd och stöttar, en oerhört fin person med så mycket förståelse och tålamod. Själv har jag gått flera olika Healingkurser bland annat Reiki ett, två och tre. Går även just nu medium tå och ett halvt år materialet till kurserna är bra skrivet och lätta att förstå, Katarina finns alltid där och stöttar och förklarar så man kommer framåt i det man gör, en oerhört härlig och go lärare och toppkurser. Ett stort tack till dig Katarina för att du gjort detta möjligt för mig, jag har utvecklats oerhört sedan jag fick kontakt med dig så från hjärtat ett stort tack till världens goaste mentor och lärare Carola Delhi

Bildresultat för dividers gif 

Jag har så mycket gott och bra att säga om Katarina så jag skulle kunna fylla en bok! Maria Westerberg

Bildresultat för dividers gif

Duktig och inspirerande i allt vad gäller medialt samt välbefinnande och hälsa! Maria Winberg

Bildresultat för dividers gif

Jag kom i kontakt med Katarina Norrskensgudinnan år 2018, och har bara gott att säga om henne!!  Hon är otroligt seriös och kunnig inom hela de mediala spektra och bjuder alltid på sig själv.  De kurser jag har gått hos Norrskensgudinnan, har varit fantastiskt intressanta och avsevärt förbättrat mitt liv.  All heder till Katarina Andersson! Du är guld värd!! Birgith Gustafsson

Bildresultat för dividers gif


Bildresultat för beige rose in water gif


 

Kärlek & Kraft Norrskensgudinnan