Jag har gått medium kursen 2 år och 6 månader och kan verkligen rekommendera denna kurs. Hon har flera fantastiska kurser som är innehållsrika och bra. Hon vet hur man lär ut och hur man ska bemötas. Letar ni bra lärare då är de denna kvinna ni ska prata med Katarina Källström

Bildresultat för roses dividers gif

 Ville bara lämna ett toppbetyg till bästa och goaste Katarina. Hon är helt klart en mentor som alltid ställer upp för dig. Jag har precis gått medium utbildningen på 2,5 år och kunde inte ha haft en bättre mentor, ledsagare och vän, hon fanns alltid där och stöttade, pushade och uppmuntrade när det behövdes. Jag har även gått flera olika Reiki och healingkurser och de är lätta att förstå och med Katarinas hjälp kan man klara dem med bravur. Tack goaste Katarina för de fina kurserna och för att du alltid ställer upp både som mentor och vän. Carola Dehli

 

 Bildresultat för roses dividers gif

 Här skulle jag kunna skriva hur mycket bra som helst. Det största som hänt mig i mitt liv förutom min familj. Jag har den mest otroliga och kärleksfulla mentorn. Finns alltid där, lyssnar, diskuterar och bollar idéer. Hon har lärt mig olika Healingar. Hon har stöttat och funnits för oss under Medium utbildningen.

Nu är jag certifierat medium, och mycket mer. Detta har varit en resa i mig själv, jag har fått insikt och nya kunskaper i så mycket mer än jag bara kunde drömma om. Härliga magikurser, massa Spell och min inre häxa har fått mycket spännande att jobba med. Att jag rekommenderar Katarina är en självklarhet. Kristina Rosenblad.

 Bildresultat för roses dividers gif

 Att vara där jag är nu omfattar en hel del och jag har valt att kunna använda mig av dessa En av de bästa tiderna i mitt liv var att utbilda mig inom det andliga och till ett certifierat medium och fick lyckan att få mina verktyg av en jordad och helt fantastisk att möta så många olika personligheter och så många olika åldrar. Katarina har ett stort hjärta och är ett bra medium på att lära ut.  Petra Ekbring

 Bildresultat för roses dividers gif

 Jag har gått medium utbildning två och ett halvt år för Katarina. I början gick det väldigt bra, sen fick jag några dippar allt var tungt. Men då fanns Katarina där med några ord på vägen. Hård men rättvis det är hon. En gång i veckan hade vi uppföljning. Det var bra. Vi har haft ganska många prov. Inga stora prov men på de kapitel man har läst och för min del har det bara varit bra. För man läser mer noga om det kommer prov. Så igår kväll gjorde jag min sista uppgift på denna utbildning. Den klarade jag och jag fick mitt certifikat och det känns overkligt men utan Katarina hade det inte gått, inte när jag hade mina svackor, då kom hon som en räddande ängel. Hon har funnits där och peppat oss. Går nästan alltid att få tag på henne ett telefonsamtal, sms, PM mejl hon svarar fort. Hon bryr sig om oss kursare. Funderar ni på någon kurs titta på Katarinas utbud först hon har det mesta. Där får ni hjälp och stort engagemang från Katarina Lycka till!  Eva Pettersson

 

Bildresultat för roses dividers gif

Har gått många fina kurser hos Katarina, lätta och bra att förstå, jag har många certifikat och diplom inom det andliga Har nu efter några år också läst till medium för Katarina, kursen har lärt mig massor, och har haft en så bra mentor, utan Katarina hade det inte fungerat och idag äntligen fick jag mitt certifikat, hurra jag lyckades och tack vare Katarina, hon trodde på mig Rekommenderar verkligen denna kurs och Katarina som mentor Tack! Ann-Louise Dahlqvist


Bildresultat för roses dividers gif


Bildresultat för angel gif


Kärlek & Kraft Norrskensgudinnan.