Tack snälla Katarina för en jättefin Reading som jag fick ut av dig i kväll. Du var väldigt bra på att förklara om min framtid både med bilder och namn. Du fick även in flera saker som stämde in på mig. Tack!  Annica Nilsson

 

Bildresultat för dividers gratis gif

 

Det var mycket som stämde in och kändes så rätt och vem vet kanske jag utbildar mig. Tack.  Annelie Mattsson

 

 

Bildresultat för dividers gratis gif

Tack Katarina för din Reading idag! Jag blev väldigt tagen av det du fick till dig! Känns fint! Är glad att jag hörde av mig till dig! Annika Döse

 

Bildresultat för dividers gratis gif

 

Efter att ha träffat och fått hjälp av Katarina så vet jag att hon kan sin sak! Hon är även en superduktig mentor för de som går kurs för henne! Jag rekommenderar henne starkt! Marie-Louise Källman.

 

Bildresultat för dividers gratis gif

Tack fina du Katarina för din läggning och avläsning! Precis vad jag behövde nu! Lena Linnea Maria Smulan

 

Bildresultat för dividers gratis gif

Vet ej vart jag ska börja, du kom in i mitt liv när jag behövde dig som mest, du öppnade mina ögon för allt jag blundat för, låste upp alla mina blockeringar och hjälpte mig att tro på mig själv och min intuition. Som jag har sagt till dig tidigare så är du en av mina nycklar och jag är så oerhört tacksam för allt du redan gjort för mig och kommer att göra! Trots motgångar och ångest står du där Stark och tydlig som en Rauk sten för mig, finns alltid där för mig och alla tusen frågor jag har hela tiden. Jag har äntligen hittat hem och gör det som känns bäst och rätt för mig, och Allt det är tack vare Dig Katarina, dig och Alla dina underbara kurser! Jag är dig evigt Tacksam!! Fia Wickman

 

 

Bildresultat för dividers gratis gif

 

En mycket varm och ett mycket duktigt medium. Så kunnig i det hon gör. Hon gjorde en änglakanalisering på mig och jag måste säga att det var mitt i prick då jag själv känt det hon sa. Jag behövde bara få bekräftelse och det fick jag med besked.  Vivianne Haraldsson

 

Bildresultat för dividers gratis gif

Katarina gjorde en änglakanalisering på mig häromdagen som stämde in bra på mig och mitt liv. Tack.  Pia Ahlgren

 

Bildresultat för dividers gratis gif

Ditt sätt och spå är väldigt professionellt. Du har det som ingen annan hur du gör det med kärlek och lägger all energi och tid till ditt jobb. Det är beundransvärt. Hade jag kunnat så skulle jag vilja köpa alla dina tjänster. Det går knappt och beskriva hur duktig du är men du går verkligen på djupet jag är ett Fan av dina tjänster och dig. Eva Jansson

 

Bildresultat för dividers gratis gif

 Jag vill verkligen rekommendera Mediet Katarina som är ett mycket duktig, Har läst av mitt ansikte från ett foto och det var mitt i prick. Man får mycket information på hennes änglakanalisering Har även fått vägledning och tänkt att gå kurs hos Katarina som ger känns ärlig och äkta. Jag blev avläst av henne i oktober förra året. Var till en början väldigt skeptisk men har ändå alltid varit nyfiken på att bli spådd. Jag lät henne se mitt ansikte för att läsa av det och till svar fick jag en text som nästan till hundra procent stämde.

Hon nämnde en man, en mörk man med stadigt jobb och som jag kommer träffa på en tillställning om ca ett halvt år, om jag inte redan träffat honom? Saken hör till att jag hade sällskap av en mörk man då och kände väl inte att det kunde passa in eller att jag rent av träffat honom. Tiden gick, det svajade mer och mer i mitt förhållande, Valborg kom! Jag träffade min gamla vän av manligt kön, vi dras till varandra väldigt lätt och gjorde det även DÅ! Detta slutade med att jag lämnade mitt förhållande, började träffa denna man, vän. nu förstår jag vad hon menade den dagen hon skrev det! Tack för en bra läsning!   Carin Wollmén FD Jarlsdal

 

 

Bildresultat för dividers gratis gif

Jag har vid flera tillfällen använt mig av Katarinas tjänster. Hon är klockren och får fram mycket information. Både vad det gäller Reading och ande kontakt. Kan varmt rekommendera henne. Madeleine Werner

 

Bildresultat för dividers gratis gif

 Ska man få en ärlig och rättvis avläsning/spå eller vägledning, det finns ingen bättre än Katarina. Veronica Ahlqvist

 

Bildresultat för dividers gratis gif

Jag har blivit avläst 2 ggr. och det stämde helt. Vissa saker om mig som jag försökt gömma någonstans i min tunga ryggsäck togs fram, helt otroligt! Jag rekommenderar Katarina mycket varmt. Önskar jag var miljonär, då skulle jag bjuda hem dig för en totalrensning av både mig och mitt hus. Om någon tvekar angående konsultation av denna underbart snälla och mycket kunniga dam, är mitt råd: Ta kontakt med Katarina, du kommer inte att ångra dig. Christina Lundstedt

 

Bildresultat för dividers gratis gif

Jag är djupt tacksam att jag har förmånen att få stöta på Mediet Katarina, och få en Änglakanalisering som var enkel att förstå och mycket tröstande. Jag rekommenderar henne varmt. Marina Karlsson

 

Bildresultat för dividers gratis gif

 Tack för tidigare till och änglakanalisering. Riktigt spännande med tidigare liv, speciellt roligt att jag jobbat som healer och varit häxa. Budskap från änglakanaliseringen var klockren! Väldigt mycket bekräftelse på vad jag själv känner och egentligen vet, men även vad andra säger åt mig. Tusen tack, du är fantastisk.  Kim Alexandra Dahle

 

Bildresultat för dividers gratis gif

 Jag fick en Ängla kanalisering, Tidigare liv, spå stjärnan igår. Katarina är så duktig i det hon gör.2 liv fick hon fram och det ena livet kunde jag se ett mönster hos mig idag som jag undrat över så länge. Tror ni på Karma/lärdomar det tror jag. Och att vi omedvetet bär energiminnen. Jag insåg att den hon såg då jag var ingen rolig människa och idag har jag blivit behandlad på ett liknande sätt av min omgivning hur jag än har försökt att kontrollera detta har jag ändå hamnat där. hon fick också fram Italien och där har jag även levt andra liv eller energin från och jag Älskar Italien. Jag fick mycket kärlek och uppmuntran och vad jag ska tänka på i spå stjärnan månad för månad. jag tycker det även var billigt för allt det jag fick. Tusen tack Katarina. ps. nu när jag förstått så måste jag förlåta mig själv för att jag behandlat andra så i mitt tidigare liv så jag bryter det mönstret och får det bra. Katarina Enroth

 

Bildresultat för dividers gratis gif

Det är vad jag alltid har känt, Katarina, är en kvinna med det varmaste och största hjärta man kan ha, helt fantastisk helt enkelt.  Vivianne Haraldsson

Bildresultat för dividers gratis gif

Jag kom i kontakt med Katarina /Norrskensgudinnan år 2018, och har bara gott att säga om henne!! Hon är otroligt seriös och kunnig inom hela de mediala spektra och bjuder alltid på sig själv. De kurser jag har gått hos Norrskensgudinnan, har varit fantastiskt intressanta och avsevärt förbättrat mitt liv. All heder till Katarina ! Du är guld värd!! Birgith Gustafsson

Bildresultat för dividers gratis gif

Katarinas ögon ser verkligen allt, är som en djup, magisk brunn med mörkt vatten som inger henne en välförtjänt respekt, hon har också ett lika stort som djupt passionerat hjärta, som när ni får kontakt, kan leta sina energivågor ända in i dina egna chakran.  En kunskap som få besitter hittar du hos Katarina. Insamlad under många olika liv men med det gemensamma att hjälpa människor. Jag är glad att jag en gång i tiden kom i kontakt med detta mångsidiga medium, hon var faktiskt den enda som förstod min dåvarande situation och eliminerade problemet, sedan har jag fortsatt haft stor användning och glädje av Katarina kunskap och magi. Joachim Sandvall

Bildresultat för dividers gratis gif

 

 Vackert skrivet och instämmer helt du är fantastisk Katarina. Paula Blomberg

Jag känner stor respekt för all den vishet och klokskap som finns lagrad i dina alla sinnen men även inför dina rent andliga gåvor. Ord blir kanske för små så för att förstå vad jag upplevt genom dig, därför rekommenderar jag varmt att följa dig över tid för att få insikt i ditt kunskapsomfång och din medvetandenivå som ligger bland de högre en människosjäl kan uppnå. Joachim Sandvall

 

Bildresultat för dividers gratis gif

Katarina är ett proffs!  Ser mer än så många andra och den enda som såg samma man som jag i mitt hem och gav rätt namn. Också en fantastisk vägledare och lärare i allt det mediala. Rekommenderar starkt hennes härliga kurser som är välskrivna Tack! Maria Winberg

 

Bildresultat för dividers gratis gif

Känner en sådan stor tacksamhet för att jag kom i kontakt med dig Katarina. Tänker fortsätta att gå på dina proffsiga kurser som är så väl igenom tänkta, och framförallt så prisvärda, passar även mig som är förtidspensionär. Du får mina bästa rekommendationer. Tack för att du finns och vad du har gjort för mig, du är värld det största guldhjärtat jag kan ge.  Marita Lundgren

 

Bildresultat för dividers gratis gif

Jag kom i kontakt med Katarina förra året, och har bara gott att säga om henne!! Hon är otroligt seriös och kunnig inom hela de mediala spektra och bjuder alltid på sig själv.  De kurser jag har gått hos Katarina har varit fantastiskt intressanta och avsevärt förbättrat mitt liv. Birgith Gustafsson

 

Bildresultat för dividers gratis gif

Min vän försvann för nästan två och ett halvt år sen. Tillsammans med sambo och vänner har jag letat. Och funderat. Vi har fastnat många gånger och inte vetat hur vi ska komma vidare. Vi bestämde oss då för att se om någon ville hjälpa oss, någon som har förmågan att se det vi inte kan se. Jag började googla på medium som hjälper till med försvunna. En av dom var Katarina.

Ingen av de andra brydde sig ens om att svara mig, jag skickade och frågade ett femtal, men det gjorde Katarina. Hon har under de senaste månaderna försökt hjälpa oss att hitta den plats som min vän kan befinna sig vid. Hon har återkommit så fort det kommit upp något nytt och engagerat sig med hela sitt hjärta. Än så länge har vi inte hittat min vän, men vi tror och hoppas vi närmar oss. Tack Katarina för att du ville ge oss av dig själv när vi behövde det.   Eva Magnusson.

 

 Bildresultat för dividers gratis gif

 Mitt i prick kan jag säga när du spådde mig sist. Kram Annika Hedman

Bildresultat för dividers gratis gif

Har fått en avläsning av Katarina som jag var mycket spänd inför. Med tanke på att vi inte känner varandra så vart hon klockren i sin berättelse om mig och min omgivning. Lite chockad blev jag allt när hon säger att min avlidna mormor sträcker fram blommor till mig, att min mormor är död kan Katarina inte ha tagit reda på via Facebook. Jag är nöjd, mycket nöjd Annika Hedman

  

Bildresultat för dividers gratis gif

Katarina är en fin människa. Hon tar sig tid och svarar alltid om någon behöver svar. Jag kan varmt rekommendera hennes tjänster. Hon är ärlig och kärleksfull. Pernilla Håkansson

 

Bildresultat för dividers gratis gif

Katarina tar tid för en när man behöver hjälp. Hon arbetar på ett speciellt men bra sätt. Hon behöver knappt någon information för att hitta rätt. Bästa mediet jag träffat på. Hon vet vad hon håller på med. Bästa du! Therese Tezzan Johansson.

 

Bildresultat för dividers gratis gif

Kan varmt rekommendera Katarina/Cina för både tjänster och utbildningar. Hon har hjälpt mig med så mycket och jag är henne evigt tacksam Tack kära du.  Fia Wickman

 

Bildresultat för dividers gratis gif

Har känt till Katarinas mediala gåva över ett år nu, hon är verkligen pricksäker i sitt arbete med avläsningar och hon kan besvara alla frågor man ställer. Kan verkligen rekommendera henne. Ejvor Jaconelli.

 

Bildresultat för dividers gratis gif

 Fick en avläsning av Katarina i början här på april, ALLTING stämmer och det var så häftigt att läsa, vart alldeles paff och läste om och om igen! Den 14/4 hade jag en sittning på telefon och innan samtalet så kände hon av hur min situation var, vilket stämmer till 110% hon fick kontakt med min älskade vän på andra sidan och fick den trygga trösten från honom på andra sidan Efter det samtalet hälsar han på mig titt som tätt vilket är väldigt uppskattat och väldigt trygg, Katarina får en stark femma i betyg helt klart jag kan STARKT rekommendera henne! Isabella Fjällström

 

 

Bildresultat för dividers gratis gif

 Kan verkligen rekommendera Katarina och de kurser hon erbjuder. Hon är den mest tålmodiga mentor man kan ha, är nästan jämt tillgänglig och kan förklara det man inte riktigt förstår. Hennes grupp håller vänlig ton med även mycket annat än kursinnehåll. Diskussioner, humor, omtanke. Katarina är väldigt kunnig i ämnet hon vill förmedla vidare och lära ut. Hennes kurser håller hög standard, och ger svar på mycket som många av oss funderar över. Dessutom är hon ärlig och en stor människovän. Ejvor Jaconelli

  

Bildresultat för dividers gratis gif

Katarina har fått mig att älska andras lika värde, och leva upp till mina egna drömmar och det jag vill, men det ger konsekvenser i mitt liv, men förändringar ger styrka att finna den sidan av negativitet! Rekommenderar henne. Hon är bäst (Hon är min Ängel) Daniel R Jensen

 

Bildresultat för dividers gratis gif

Jag har använt mediet Katarina tjänster för hennes kunskaper intresserar mig jag har ställt kontrollfrågor och hon har spått mig läst av mig med mera och hennes pricksäker är otrolig. Man kan nästan tro att hon sitter med ett facit i handen. Kan varmt och hjärtans fullt rekommendera hennes tjänster och kunskaper. Ingela Knutsson

 

 

Bildresultat för dividers gratis gif

Jag har fått en bild på mig avläst av mediet Katarina det stämde jättebra på mig. Testa det hör ni! Jag är jättenöjd! Tusen tack Jenny Franzen

 

Bildresultat för dividers gratis gif

Jag skickade mitt foto för "avläsning" till Katarina och fick ett svar som stämde väldigt bra, Jag började faktiskt gråta, för det kändes så träffande. Som tveka inte att kontakta henne, hon är tillmötesgående, seriös och mkt duktig Birgitta Tiainen

 

Bildresultat för dividers gratis gif

Min vän Katarina.  Jag har anlitat dig många gånger. Dina spådomar har alltid stämt och den healing du skickat har hjälpt mig så mycket. Du är ett av guds mirakel och jag vill verkligen rekommendera dig till andra. Du är ambitiös och noggrann samt väldigt empatisk. Många kramar från mig. Eva Wall

 

Bildresultat för dividers gratis gif

Ditt sätt och spå är väldigt professionellt. Du har det som ingen annan hur du gör det med kärlek och lägger all energi och tid till ditt jobb. Det är beundransvärt. Hade jag kunnat så skulle jag vilja köpa alla dina tjänster. Det går knappt och beskriva hur duktig du är men du går verkligen på djupet, jag är ett Fan av dina tjänster och dig. Eva Jansson

 

Bildresultat för dividers gratis gif

Katarina. Tänkte bara tala om att allt du skrev om mig när du läste av mitt ansikte stämde verkligen bra. Dig kan jag verkligen rekommendera till andra. Mona Bäckström

 

Bildresultat för dividers gratis gif

Hittills har allt stämt, flyttat har jag, ca 700 m, de skulle ju bara vara en liten bit. Väntar in resten vartefter tiden går. Rekommenderas varmt att ta kontakt med Mediet Katarina, Katja Marklund

 

Bildresultat för dividers gratis gif

Katarina är så duktig i det hon gör med sitt klockrena vis att hon överträffar våra förväntningar. Mia Fd Berg

 

Bildresultat för dividers gratis gif

Kortavläsningen så klockren. Har spått mig också och det var intressant för det stämde med. Kan varmt rekommendera Katarina. Christine Carlmark

 

 

Bildresultat för dividers gratis gif

Tack underbara Katarina för din hjälp, när jag behövde. Jag kan bekräfta att allt stämmer bra. Kram Änglaro Christine.

 

 

Bildresultat för dividers gratis gif

Jag har fått en härlig och träffande beskrivning av mig som kvinna och en fin vägledning vad jag bör fokusera på i framtiden! Tusen tack Katarina. Terese

 

 

Bildresultat för dividers gratis gif

Jag har gått kurs för mediet Katarina hon har spått mig och är seriös allt stämmer på mig det hon sagt. Ing britt

 

 

Bildresultat för dividers gratis gif

Katarina är mycket trevlig, gav bra med detaljer och gav råd. Återkommer i framtiden hur mycket som slår in av det som sagts! Mycket trovärdig, så jag håller tummarna och väntar med spänning!! Rebecka

 

Bildresultat för dividers gratis gif

Duktig och inspirerande i allt vad gäller medialt samt välbefinnande o hälsa! Maria WinbergBildresultat för dividers gratis gifKärlek & Kraft Norrskensgudinnan