Bildresultat för dividers in blue gif

Alla bär vi något i vårt bagage för det är en del av att vara människa. Vi tar in tro från våra förfäder såväl som de vi upptagit i tidigare liv.

Vi förvandlar dem till mönster, ibland förankrade, upprepar samma misstag och ritar in vissa typer av människor och situationer om och om igen tills vi är redo att släppa dem. Tron skapar vår karma, som är en lärdom metod som vi lär oss på jorden. Även om det är någons första inkarnation på.

På denna planet kommer de som har tagit lektioner som kommer att markeras på deras astrologiska diagram, så att lämpliga upplevelser dras in vid behov i deras liv.

Dessutom väljer våra själar våra föräldrar och familjer såväl som det genetiska koder och villkor som formar oss. Det är så vi svarar på dessa faktorer som åstadkomma problem. För att släppa detta måste vi rena oss själva.

Naturligtvis ju mer mentalt bagage du har att göra med desto lyckligare blir du, ju mer överflöd och lycka du lockar och desto lättare blir dina relationer och framgångsnivåer blir. Nu äntligen hjälper änglarna oss att kasta bort bördor som vi har bär på så många liv. Det är dags att lära sig igenom glädje och lättare börja röra sig upp på det andliga berget.

Många människor fortsätta att inkarnera med sina själsgrupper.

Ibland hör jag folk säga hur tråkigt det var att en mormor dog innan hennes barnbarn föddes och såg aldrig barnet! På en rent fysisk nivå detta är så, men mormor är säkert där att besöka den älskade och se den växa upp. Fadern som aldrig levt för att se sin dyrbara dotter gifta sig kommer att vara där i ande, med sin ängel och tittar med stolthet och glädje.

Även om du fattar katastrofala beslut kommer de att stödja dig.

De dömer aldrig, fördömer eller är otåliga! Om du till exempel bestämmer dig för att ta ett jobb som är fel för dig, gifta dig med den mest olämpliga personen, få barn med en våldsam partner eller springa i stället för att möta en svår situation, de kommer att vara där för dig oavsett.

När du reser ur din fysiska kropp i din sömn så rör du dig i din själs kropp.

Du kan då framträda som en ande Orb i någons fotografi. Andarna hos de som har dött lever i den andliga dimensionen. Här de fortsätta att utvecklas tills de flyttar till en annan planet för nya upplevelser eller tillbaka till den här för en annan inkarnation. Oavsett var de tycker om att besöka deras nära och kära och en ängel leder dem alltid på sin resa.

 Mycket sällan vet personen när de kommer för att se att de är där.

Några människor är det psykiska, så att de är medvetna om sina besökare. Ibland kan en ande besökare tillkännage sin närvaro genom att göra att ljus flimmer, öppna en dörr eller till och med sätta på TV eller radio. De dras till elektriska saker.

Vissa har varit markbundna och jag har hjälpt dem till ljuset.

De flesta möter sina vänner och familj som fortfarande är på Jorden, antingen för att hjälpa dem eller för att få kärlek. Vissa kommer för att besöka platser där de var glada medan de levde. Andra reser för att lära sig något eller njuta av de upplevelser som erbjuds på vår fantastiska planet.

Andar reser till våra utbildningsanläggningar för att lära sig tillsammans med det fysiska, om de är intresserade av medicin går de på sjukhus eller om de är konstnärer samlas de i konstgallerier.

När människor går förbi älskar de att hålla ett öga på nya familjemedlemmar och se hur det går. De har känt dem i andevärlden och vill fortsätta sin anslutning, så de kommer på besök närhelst de kan. Det finns vissa människor som har svårt att släppa sina nära och kära efter deras död. Deras klagomål är sådan att de inte kan njuta av sina liv längre.

Detta är eländigt för dem men det är också väldigt tråkigt att vara på andra sidan när de ser hur vi människor på jorden sörjer våra anhöriga det är därför de hålls tillbaka och inte blir fria att gå till ljuset.

När du går med kärlek i ditt hjärta för att placera blommor i någons grav, du framkallar du en stor kraft av kärlek och det ger dina vänner och släktingar som har överfört möjligheten och energin att nå dig. På så sätt kan båda parter kan utbyta kärlek. Mycket släpps ut på en andlig nivå.

Bildresultat för dividers in blue gif


Bildresultat för dividers in blue gif


Kärlek & Kraft Norrskensgudinnan