Vem är Norrskensgudinnan

Relaterad bild

Norrskensgudinnan är mitt nicknamn jag fick namnet av en shaman för några år sedan.Jag heter Katarina är 58 år och bor i Hälsingland med min katt Sessan hon är en äkta häxkatt. Väldig tillgiven och snäll. Jag har en dotter på 27 år ,ett barnbarn och en Ängla son. Så jag vet vad sorg är , man glömmer aldrig men man kan lära sig att leva med smärtan , min Ängla son finns i mina minnen och för evigt i mitt hjärta.

Jag är Medium & Grand Master Teacher, jag har många utbildningar bakom mig, andligheten ligger djupet av mitt hjärta. Jag såg mycket när jag var liten, men när jag växte upp då var det inte acceptabelt att barnen såg andar och allt som rörde andligheten. Jag har frilans finans bakom mig.

Idag är det något helt annat , idag talar man om det för sina barn och förklarar. Små barn och djur ser mer än vi vuxna, men på småbarn kan det växa bort när de blir lite äldre så kommer de knappt ihåg vad de har varit med om och sett. Jag vet mitt kall på jorden det är att hjälpa människor utvecklas inom det de är intresserad av.

Jag skriver olika kurser inom healing och medialitet. Jag tycker om att vara medium och healer. Jag hjälper även att leta försvunna personer. Jag åker även runt och rensar hus från andar som vi medium kallar, en del säger "Det spökar hos mig"  Så har du aktivitet i ditt hem så får du gärna kontakta mig. 

Med Kärlek & Kraft Norrskensgudinnan.

Relaterad bild

Bildresultat för lila rosor gif

Relaterad bild