Bildresultat för dividers gif


Jag heter Katarina är 58 år har en dotter på 27 år, jag finns i Hälsingland / Bollnäs och har en Ängla son som lämnade jordelivet för 14 år sedan.  Att mista ett barn är det värsta en mamma kan gå igenom, när människorna säger att de förstår hur det känns så vet de inte något om att förlorat ett barn, de måste själva gå igenom samma sak för att förstå innan de säger något. 

 

Jag trodde aldrig att jag skulle kunna skratta efter detta, men man kan lära sig leva med den smärta man bär inombords men man glömmer aldrig det hemska. Man lever på det goda minerna efter ett förlorat barn.  När han gick över så hade jag ständig kontakt med min son.  Jag själv förde in honom till ljuset, det var verkligen en tuff tid men jag tog mig igenom detta också.

 Nu har jag även blivit mormor till en underbar liten gosse vid namn Oliwer. Han är en gåva från andevärlden till oss.

Jag har gåvan efter min kloka mor, när hon levde så var hon synsk och såg och kände på saker och ting. Jag arbetar som medium & healer, jag har frilansfinans bakom mig, jag har haft företag men la ner det 2016.

 

Jag har många utbildningar bakom mig, andligheten ligger djupet av mitt hjärta. Jag vet att alla ska hem till samma plats när vi är klara här på jorden.  

Att arbeta inom healing och medalitet krävs det att man vet vad etik och moral är.  Jag vet mitt kall här på jorden det är att hjälpa människor att utvecklas det de är intresserad av. Jag skriver olika kurser inom healing och medalitet som jag kanaliserar från andevärlden. 

 

Jag hjälper även att leta försvunna personer, har hittat några med andevärldens hjälp.  Jag målar även tavlor på min fritid och skriver poesi Nu håller jag på att skriva min livs bok. Vill du ha kontakt med mig så står allt på kontaktsidan här inne. 


Bildresultat för dividers gif


Kärlek & Kraft Norrskensgudinnan.