Ande bordet 

202550488_120780886873535_8152805652780136768_n

Om du vill uppleva att sitta vid mitt Ande bord är du välkommen hem till mig för att känna dess krafter i bordet. Eller via Skype eller att du kommer hem till mig så du själv får uppleva bordets energier.

 

För några år sedan så fick jag ett Ande bord och en kurs av mina kursare. Jag gick då för Pehr Trollsveden Abrahamsson, Kursen tog max 4 timmar för att lära sig, jag var till en början lite skeptisk över hur ett bord kunde svara mig.

 

Men jag fick bekräftat att de verkligen kunde svara mig & krama mig. Idag äger jag detta bord som jag brukar ha seanser med,

 

Människor har bokat mig många gånger för en Ande bords seans & de som var med tyckte det var både spännande och häftigt att känna hur bordet rörde sig. Bordet är ett pelarbord det finns ingen spik i bordet, Bordet har tre ben.

 

Ett Ja ben ett Nej ben & ett Räkne ben. Räkne benet räknar bokstäver månader & år. Det kan komma in andar i bordet, du kan få kontakt med anhöriga i bordet, guider, änglar & djur. Bordet kan dansa runt, krama dig & ge dig ett budskap från andra sidan. 

Jag har även kurser i detta bord om någon är intresserad. Allt står under kurser och vill du komma hem till mig & pröva bordet eller via Skype så ser du under kontakta mig hur du ska göra, du kan boka mig om du känner för det skicka mejl eller ring mig på min telefontid

 IMG_4134

 Ljus & Kärlek Norrskensgudinnan