Blogg

Livet går vidare

 Livet går vidare

Jag bar min son i 7 månader , han kom 2 månader för tidigt. Han var så liten då han föddes, fick ligga i kuvös i 1½ månad , han vägde endas 1696  och var 45 cm lång men han växte till sig Åren gick han tog körkort,bil  och skaffade lägenhet. Allt var toppen. Men  detta varade inte så länge . Gud ville ha hem sin vackra Ängel.

Jag begravde min son i hans examens kläder han blev endast 20 år gammal. Den 7 maj 2006  förolyckades han när en drogmissbrukare som saknade körkort körde  på min älskade son  på fel sida om vägen.

Min son studsade 6 meter ut på en åker , han hade ratten fastkilad i sitt bröst.Bilen hade hamnade på taket så det var många bilister där på plats som fick vända min sons bil. Jag hade ett vittne som åkte bakom min son vittnet tyckte han körde bra och höll hastigheten, min son körde 50 km/ i timmen efter en 50 väg , den andra bilen körde  100 km /timmen. Vittnet var med på rättegången och berättade exakt vad som hände. Jag är så tacksam emot vittnet som sa sanningen  att hon körde bakom min son.

Min son avled  dagen efter  den 8 maj 2006 av sina skador som denna drogmissbrukare hade orsakat.Det var en sommar som jag aldrig kommer att glömma. Jag grät i 4 år träffade bara min familj , jag försökte trösta min dotter så förkrossad var vi båda. Vi grät tillsammans många gånger.

Men som sagt livet måste gå vidare fast det känns som det var igår för mig.Fast man har mist ett barn


 . Det är det värsta en förälder ska få gå igenom att mista ett älskat barn. Jag lärde mig att man glömmer aldrig  man kan lära sig att leva med snmärtan och  de fina  älskade  minnerna .

Idag tycker jag det är otäckt när min dotter är ute och kör man vet aldrig vem man möter efter vägen, det skulle vara alkhollås på varenda bil. Droger och sprit tillhör inte någon som kör bil eller lastbil. Tänk så många olyckor det kan bli.

211018099_497353901339542_7432088744724339207_n

 Med Kärlek