Blogg

Gratis är alltid gott

2021-11-24 11:53

 Gratis är alltid gott  

Om man vill lära sig något så måste man utveckla sig inom det ämnet man är intresserad utav och gå en kurs  eller börja i skolan och läsa  och det kostar pengar.Ingenting är gratis.

Du kan inte gå och handla  eller gå till apoteket för att ha medicin det kostar pengar allting kostar pengar. Man får ingenting gratis idag.

Som när man sitter dagar i ända nätter,  månader & år för att skriva en bra kurs för att man vill sälja dess innehåll till några  som vill gå kursen , för oss som gör kurser  kostar massor med tid och energi  för oss, det är klart vi vill ha betalt för det vi har gjort.

Man skriver aldrig en kurs på en kaffekvart. Men det är inte många som förstår det. Det gör mig så ledsen  och jag vet att många  håller med mig , men nu skriver jag för mig själv. Vi alla vill ha betalt för det vi gör för er  som vill utveckla er inom Healing ,Medialitet & Magi m.m.

Jag har gett många gratis kurser, men nu är det slut med det, jag behöver även leva och köpa mat kläder & medicin m.m. Vi betalar alltid sociala utgifter,vi också.

 Ljus & Kraft Norrskensgudinnan.