Blogg

Näthat

Igår blev jag återigen påhoppad  av en kursare som ljög om mig i en grupp på 10,000 medlemmar  hen skrev att hen hade blivit  blockerad av mig och jag lurade folket på pengar. Att hen hade fått 5 filer på sin gmail  gamla Reiki kurser av mig i ett nedsatt pris dessa kurser är värda mera än vad hen fick av mig. När hen inte gjorde som jag sa åt hen så blev jag ett ämne  så att hen kunde spy galla över mig.

Jag hade inte blockerat hen  om jag hade gjort det så hade jag aldrig kunnat se vad hen skrev. Så det var en massa lögner förtal ärekränkning  som förekom. Och medlemmarna i denna grupp (visste) tydligen allt om mig för de hängde på.

För någon måste vara väldigt avundsjuk på mig och mina kunskaper .Ingen i den gruppen  som skrev detta om mig har någonsin anlitat mina tjänster utan bara ha lyssnat på  lögner och förtal som har kommit från någon annan person som vill mig frukltansvärt illa.

Jag är fruktansvärt less på dessa lögner, trackasserier  och förtal som dessutom  är straffbart och kan ge flera års fängelse. Allt är nu polisanmält!

Norrskensgudinnan.