Blogg

Glad.

 

eda66df3fa8287574c63f81759c0d84e

 GLAD.

Idag är jag så otroligt glad. Jag har blivit kontaktad idag av en person med en son som hade varit till mig och spått sig för många år sedan, han var så supernöjd han åkte ända från Sundsvall enbart för att spå sig hos mig. Tänk att någon kommer ihåg mig trots det är så många år sedan.

Det värmer mitt hjärta  . Hon hade hört så mycket bra saker över mig som medium. Så nu ville hon även beställa en tid till mig och flera har ringt skrivit och skickat mejl till mig och vill boka mig.

Det gör en så glad . Så dåligt kan jag ju inte vara då trots alla rykten som florerar runt på Facebook i olika grupper. Men att sitta bakom en skärm och skriva precis vad man tycker och tänker om en person man aldrig har sett eller träffat bara hört rykten och inte kan bilda sin egen uppfattning om personen i fråga utan sitter där och tittar vad som skrivs om personen ifråga.

Det är löjligt! Ni är vuxna människor skäms på er!

Man kan inte älska alla och det behöver ni inte göra heller, men bilda er för Guds skull er egen uppfattning. Om personen i fråga innan ni skriver eller hänger ut någon i olika grupper.

Det är även straffbart att skriva namn på personen och lämna ut profilbild på den som det berör också.

Man tar alltid det med den Admin som äger gruppen inte skriver öppet det är så rykterna uppkommer på personerna. Man ska visa respekt för alla människor, även om du är Healer, Medium,Spå kvinna,Häxa eller arbetar med något annat inom det Mediala , Healing eller Magin.

Etik Moral & Respekt.

 Ljus & Kärlek Norrskensgudinnan