Blogg

Influenser

forget-me-not-5143015_1280

Influenser från förr kommer upp till ytan nu.

Se till att dina och dina närmaste anhörigas personliga affärer

är helt i sin ordning.

 Kärlek & Kraft  

 


Ge kärlek åt varandra istället för hat

rose-3086563_1280

 Ge kärlek åt varandra istället för hat och avsky. Tänk om alla kunde  ge kärlek istället till alla så hade det inte varit så mycket elände som det är i världen idag.

Du är inte bättre än någon annan om du avskyr eller hatar någon, det du sår får du alltid tillbaka, enligt bumerangeffekten. Tänk på det innan du gör illa någon. Svartsjuka och avundsjuka är en folksjukdom som alla  lider av. Varför ska det vara så i vår värld ? Ja det kan man undra , Då pratar  vissa om rättvisa.

Vad är då rättvisa, om det finns avund på någon eller svartsjuka . Var snäll emot alla så blir världen bättre , man ska ge och ta emot det man får utav glädje och kärlek. Kärleken lever över allt annat , än vad avund  och svartsjuka gör.

 Tänk på att kärleken är evig istället  

 Kärlek & Kraft


Vart tog medmänskligheten vägen?

Medmänsklighet

Ibland undrar jag var med mänskligheten  har tagit vägen,så som det är nu så var det inte när jag växte upp, då var det glädje  och alla var glada,  man träffades det var aldrig sura miner eller folk som tittade ner på en , alla var lika värda .

Så är det inte idag, idag är det rena rama häxjakten på människor ,som konkurerar ut vissa av människorna. Konkurensen är  väldigt hög  bland medium, healers terapeuter,spåkvinnor, spåmän,häxor,shamaner,änglatolkare. Ja listan kan bli väldigt lång.Och det är ju inte bara de som håller på med andligheten utan det finns många andra också. 

Man ska vara glad åt dessa människor som lyckas anser jag . Sluta konkurera ut alla tänk först handla sen. Inte tvärtom.

Sprid  Kärlek & glädje för din medmänniska istället.Var glad istället för att din medmänniska har lyckats att åstadkomma med något.

 

196548872_276563934207175_1610947437580131963_n

 

 Med Kärlek


Mitt barnbarn

 Mitt älskade barnbarn  .

Idag har jag tillbringat min tid till mitt älskade barnbarn, Han har hoppat studsmatta och jag satt i solen och solade medans .Det är så rofylt att vara hos mitt barnbarn. 

Snart får han en lillebror  och jag blir mormor för andra gången det är så härligt med barnbarn.

 Kärlek & Kraft.