Blogg

Rönnbär

R (2)

Rönnbären

Det pratas om rönnbär  både hit och dit, är det mycket rönnbär så blir det lite snö.

Är det lite rönnbär så blir det mycket snö. Undrar vad som är rätt? 

Jag tror att det inte spelar någon roll vad det är , snö får vi ju iaf så det så.Vare sig vi vill eller inte.

Det finns många recept för rönnbär du kan göra ett halsband av bären och hänga upp i ditt hus  eller  någon annanstans  då är du skyddad från negativitet.

Du kan även göra rönnbärsgele.

 Kärlek & Kraft 


Jag saknar dig

OIP

 Saknar dig

Jag träffade dig  för många, många år sedan.

Åren gick och vi blev äldre och klokare.

För en tid sedan träffade jag dig igen, denna gång kändes det som jag kommit hem för att stanna hos dig för alltid.

Men ödet ville annat för dig och mig,det blev inte som jag hade tänkt.

 Kärleken är svår att besegra.

Några av mina vänner har sagt att jag måste försöka att glömma dig,att jag måste gå vidare i mitt liv.

Men du finns inom mig  en längtan som  är så svår att ta bort, du är fastetsad i mitt hjärta för evigt

 Jag älskar dig för den person du är  och det kan ingen ta ifrån mig.

Inte ens du.

 Du är och kommer att alltid vara min själsfrände 

 Jag älskar dig

roses-3700004_1280

 Kärlek & Kraft 

 


Ensamhet

sky-5961642_1280

Ensamheten & Värken tär på min kropp!

Jag sitter i mitt hem  i min ensamhet varje dag & kväll,jag tar mig ingenstans för jag har ett funnktionshinder,det är mina knän som  säger ifrån , jag har inget ledbrosk i mitt högra knä och det måste man ha för det är en stöt dämpare.

Jag opererade mig  år 2000  skulle bli så bra sa en läkare, jag blev 20 gånger sämre för då plockade de bort mitt ledbrosk. Det var en felaktig operation sa min ortoped som jag tillslut fick träffa, och de som opererade mig hade gått lärlingar hos den ortopeden de hade mig som försökskanin. Sammanlagt har jag opererat mitt högra knä nio gånger, sedan 1992

Idag kan jag inte gå långa sträckor knappt jag kommer till min postlåda. Ska jag åka någonstans så måste jag ha rullstolen med mig. Detta tär på min kropp så mycket, eftersom jag  har alltid varit i skog och mark och plockat kristaller,svamp och tränat,

Idag sitter jag där jag sitter. På senare år har jag även fått även reumatisk värk,jag har alltid älskat solen  men idag känner jag hur mina leder  sväller och jag får en olidlig smärta, så jag inte kan hålla i något i handen eller skriva på datorn.

Jag försöker vara glad ändå men ibland så  känner jag mig mest ledsen och besviken på alla läkare som har förstört mitt knä.

Jag har inte sovit en hel natt på 21 år pga.Värk!

I januari  träffade jag min ortoped då sa han att jag skulle ut och gå minst 3 kilometer om dagen, hur ska jag kunna gå 3 kilometer om dagen när jag inte kan gå annars? När jag  försöker gå utan och med  hjälpmedel så gör det fruktansvärt ont, det är när  benpiporna som går emot varandra det är en smärta utan dess like.

Jag kan inte sitta en längre stund för när jag ska kliva upp så  gör det så ont så jag är tvungen att sätta mig igen. Jag försöker hålla mitt humör uppe men ibland kan jag inte det.

Jag blev utförsäkrad 2019 pga. andra omständigheter. Idag vill de att jag ska börja arbeta , jag är så gammal så jag tror knappast att någon anställer mig pga. Mitt funktionshinder, jag har varken körkort eller bil.Jag kan inte ta mig till bussen eller tåget pga. mitt knä. Det är som en ond cirkel alltsammans.

Man blir väldigt less när det är bara motgångar hela tiden. Men som min mamma sa när hon levde , man blir stark av motgångar tänk på det. Jag är nog den starkaste personen då på jorden så mycket motgångar som jag har haft och har än idag.

Ensam är inte stark.


Tänk först .Tala sen

heart-1875356_1280

Tänk först innan du säger något. Det kan såra mer än du tror.

Det finns så mycket ondska ,avundsjuka och konkurans bland många medium och healer.

De skulle hjälpa varandra iställlet  än att själpa och förstöra för andra. 

Vad innefattar ordet medium & healer för dig?

En  Healer helar världen , en  healer arbetar för människornas välmående, en healer lyfter andra människor.

En healer sänker inte detsamma.

Detsamma gäller ljusarbetare den sänker inte alla. Den lyfter .

En healer som  sänker andra är ingen  äkta healer för en healer  helar andra det är vad ordet betyder  ett helande.

Ett medium är en ljusarbetare som arbetar för ljuset och hjälper andra människor att få kontakt med deras anhöriga på andra sidan bland annat.

Både medium & healer har tystnadsplikt gentemot alla människor. 

Tänk på bomerangeffekten innan du talar illa om någon.

 Kärlek & Kraft 

 

 


Tjänster

Nu har jag uppdaterat mina tjänster så ni är välkomna in och titta där också

 Kärlek & Kraft


Livet går vidare

 Livet går vidare

Jag bar min son i 7 månader , han kom 2 månader för tidigt. Han var så liten då han föddes, fick ligga i kuvös i 1½ månad , han vägde endas 1696  och var 45 cm lång men han växte till sig Åren gick han tog körkort,bil  och skaffade lägenhet. Allt var toppen. Men  detta varade inte så länge . Gud ville ha hem sin vackra Ängel.

Jag begravde min son i hans examens kläder han blev endast 20 år gammal. Den 7 maj 2006  förolyckades han när en drogmissbrukare som saknade körkort körde  på min älskade son  på fel sida om vägen.

Min son studsade 6 meter ut på en åker , han hade ratten fastkilad i sitt bröst.Bilen hade hamnade på taket så det var många bilister där på plats som fick vända min sons bil. Jag hade ett vittne som åkte bakom min son vittnet tyckte han körde bra och höll hastigheten, min son körde 50 km/ i timmen efter en 50 väg , den andra bilen körde  100 km /timmen. Vittnet var med på rättegången och berättade exakt vad som hände. Jag är så tacksam emot vittnet som sa sanningen  att hon körde bakom min son.

Min son avled  dagen efter  den 8 maj 2006 av sina skador som denna drogmissbrukare hade orsakat.Det var en sommar som jag aldrig kommer att glömma. Jag grät i 4 år träffade bara min familj , jag försökte trösta min dotter så förkrossad var vi båda. Vi grät tillsammans många gånger.

Men som sagt livet måste gå vidare fast det känns som det var igår för mig.Fast man har mist ett barn


 . Det är det värsta en förälder ska få gå igenom att mista ett älskat barn. Jag lärde mig att man glömmer aldrig  man kan lära sig att leva med snmärtan och  de fina  älskade  minnerna .

Idag tycker jag det är otäckt när min dotter är ute och kör man vet aldrig vem man möter efter vägen, det skulle vara alkhollås på varenda bil. Droger och sprit tillhör inte någon som kör bil eller lastbil. Tänk så många olyckor det kan bli.

211018099_497353901339542_7432088744724339207_n

 Med Kärlek


Bilden

 

 Bilden?

IMG_1698

För några år sedan så åkte jag och en väninna ut och skulle fota lite jag tog två kort på detta   samma andehäst på dessa två bilder som jag fotade, jag såg det först när jag skulle lägga upp dessa foton på datorn . Man ser hur hästen ligger med huvudet på sidan.

Det fanns inga hästar där när jag fotade , men denna ande häst  fick jag på mina foton så fascinerande att se. Jag har inte gjort något med kameran eller något annant  utan den fanns bara där för det tillfället.

 Med Kärlek