Blogg

Avundssjuka & Svartsjuka

Avundsjuka & Svartsjuka.

Varför  ska man konkurera ut varandra vi medium och healers, ingen är bättre än nån annan. Man är sig själv och var och en sköter sig själv, vad är då problemet.? Det är mycket  påhopp, svartmålning, ärekränkning, svartsjuka ja listan kan bli fruktansvärt lång , bland alla medier och healers.

Vad tog medmänskligheten vägen då ? Undrar man.Man ska vara måna om sina medmänniskor vara till hjälp och stötta varandra det anser jag.

När jag började som medium / healer så trodde väl jag att man hjälptes åt men så fel jag hade. Allt handlar om pengar och makt! Och det tycker jag är så fel , man hjälper väl varandra om det är något man inte kan ta just den gången. Jag brukar hänvisa till andra medium eller healers om inte jag kan hjälpa någon kund just då. Det kallas medmänsklighet.

Tänk om & gör rätt  var snälla emot varandra istället och  framför allt var hjälpsam mot oss medium och healers.

Man blir aldrig fullärd som medium eller healer man lär sig något nytt varje dag.

Men ni ska  tänka er för noga vem ni anlitar där ute i cyberrymden det finns många som utger sig för att kunna mera än alla andra. Så var försiktiga.

 Ljus & Kraft Norrskensgudinnan.

 

 

 

 


Min gilla sida på Facebook & min grupp

 

  Välkomna och besök min gilla sida och grupp på Facebook  

 facebook-3391214_1280

https://www.facebook.com/norrskensgudinnan

 

 Ljus & Kraft Norrskensgudinnan.


Halloween Erbjudande

 Halloween Erbjudande

Lycka

 Ljus & Kraft Norrskensgudinnan

 


Jag & många andra.

 Jag  & Många andra 

Man kan nästan tro att man är en robot, man ska vara överallt och ingenstans. Många bestämmer hur mitt liv ska vara , de pratas över huvudet på mig, Jag sitter där jag sitter kan  numera inte gå. Ska jag åka någonstans så måste jag ha en ledsagare med mig varför då?

Jo jag är handikappad, hemma åker jag runt på en arbetsstol, åker jag någonstans så åker jag rullstol+ en ledsagare med mig.Jag kan inte längre gå till affären och handla själv.

För jag har en olidlig värk i mitt knä har reumatisk  värk även i fingrarna. Har bara opererats  9 gånger  i knät , sista operation  var  år 2000 och då lovade de mig att jag skulle bli bättre. Blev 20 gånger sämre. Skulle inte ha opererats om jag visste att jag skulle bli så illa  som jag är idag.

Sen 2019  blev jag utförsäkrad för då tyckte de jag skulle börja arbeta heltid. Jag arbetar hemma vid datorn. Men nu ska jag ut i arbetslivet tycker dessa myndigheter.Jag är så less på vad läkare och myndigheter heter.

De kan ju  gärna byta med mig. Så kan de se vilket rent helvete jag har, och då klagar jag? Men herregud! Jag har rätt att att klaga, Spelar ingen roll vad man gör  så är allt fel. och får jag någon hjälp  med det väsäntliga?

Som städningen ,då heter det, det är för dyrt att ta hemstäd, Men  jag  får rutavdrag och det är billigare än hemtjänsten skulle springa här.Jag  har en höj och sänkbar stol så jag lagar min mat själv och hänger tvätt, duschar själv  det klarar jag av.

Men jag kan inte städa själv eller hämta posten eller gå ut med soporna själv, fast envis som en röd gris som jag är så åker jag runt på min arbetsstol och städar själv, när jag inte har hemstäd. Men sedan har jag ännu värre ont.

Värktabletter? 

Ja Alvedon! För jag är även allergisk mot andra  värktabletter, Ja det blir som moment 22. Allt går bara runt, runt.   

Man blir en aning trött  besviken på hur Sverige har blivit, det är ju inte bara jag som har det så här utan många flera.

Man blir ju  arg ledsen  och besviken när man ingen hjälp får.

Därför har jag valt att jag arbetar hemifrån  med att arbeta som Medium & Healer. Och skriver olika kurser , det är också ett arbete, men många tycker inte att det är ett arbete utan en fritidssyssla. Otroligt!!

En kurs skriver man inte på en kaffekvart utan det tar månader och år att göra en bra kurs. Om några år går jag i folkpension, Satsa på ungdomen istället för oss som snart går i folkpension, ge ungdomen arbete istället än att tjafsa med oss.

Jag har vänner som  har arbetat flera år  och är  nu uppsagda nu den 1 november.  Och varför ska jag då ut i arbetslivet  när de är i samma ålder som mig och blir uppsagda? Man börjar ju undra vad världen är på väg egentligen?

Otroligt men sant!

 Ljus& Kraft Norrskensgudinnan.

 


Framtidsstjärnan

image27

 Idag har jag ett erbjudande  till er alla.

 Jag lägger din framtidsstjärna för dig och ev din partner.

 Du  får staälla 5 frågor i denna stjärna, det jag behöver är ett foto på dig och ev din partner

 Kostanad  är endast  200 kronor

Skicka PM till mig.

 Ljus & Kraft Norrskensgudinnan.

 


Tänk först

🙏Tänk först!🙏


Tänk först innan du säger något. Det kan såra mer än du tror.

Det finns så mycket ondska ,avundsjuka och konkurans bland många medium och healer.

De skulle hjälpa varandra iställlet än att själpa och förstöra för andra.

Vad innefattar ordet medium & healer för dig?

En Healer helar världen , en healer arbetar för människornas välmående, en healer lyfter andra människor.

En healer sänker inte detsamma.

Detsamma gäller ljusarbetare den sänker inte alla. Den lyfter .

En healer som sänker andra är ingen äkta healer för en healer helar andra det är vad ordet betyder ett helande.

Ett medium är en ljusarbetare som arbetar för ljuset och hjälper andra människor att få kontakt med deras anhöriga på andra sidan bland annat.

Både medium & healer har tystnadsplikt gentemot alla människor.

Tänk på bomerangeffekten innan du talar illa om någon.

💜Ljus & Kraft Norrskensgudinnan.💜


Tre korts läggning

242293395_223871236450693_5571314909924576330_n

 Ikväll har jag ett erbjudande på 3 korts läggning för 100 kronor 

Dåtid Nutid & Framtid 

 Skicka ett PM  

 Ljus & Kraft Norrskensgudinnan.