Blogg

Gratis är alltid gott

 Gratis är alltid gott  

Om man vill lära sig något så måste man utveckla sig inom det ämnet man är intresserad utav och gå en kurs  eller börja i skolan och läsa  och det kostar pengar.Ingenting är gratis.

Du kan inte gå och handla  eller gå till apoteket för att ha medicin det kostar pengar allting kostar pengar. Man får ingenting gratis idag.

Som när man sitter dagar i ända nätter,  månader & år för att skriva en bra kurs för att man vill sälja dess innehåll till några  som vill gå kursen , för oss som gör kurser  kostar massor med tid och energi  för oss, det är klart vi vill ha betalt för det vi har gjort.

Man skriver aldrig en kurs på en kaffekvart. Men det är inte många som förstår det. Det gör mig så ledsen  och jag vet att många  håller med mig , men nu skriver jag för mig själv. Vi alla vill ha betalt för det vi gör för er  som vill utveckla er inom Healing ,Medialitet & Magi m.m.

Jag har gett många gratis kurser, men nu är det slut med det, jag behöver även leva och köpa mat kläder & medicin m.m. Vi betalar alltid sociala utgifter,vi också.

 Ljus & Kraft Norrskensgudinnan. 

 

 

 

 


Budskaps Övning

 Budskapsövning.

Vilken Kristall & kort dras du till?

Vänder dessa i min grupp  imorgon kl 19,00

 Välkomna in och läs ert budskap i min grupp

https://www.facebook.com/groups/930848430811709

257179290_610023917011732_3546281522031226235_n

 Ljus & Kraft Norrskensgudinnan.


Konkurrens

Kunkurensen är så hög  bland Healers & Medium

Fattar inte varför det ska vara så hög konkurens bland Medium & Healers.

Vad  är problemet?   

Ingen är bättre än någon annan så är det . Jag har gått 7 st utbildningar hos ett företag som healer och jag har gjort allt som står i materialet har fått diplom & Certifikat. Och i kurskompendiumet står det  att man får använda  kursmaterialet till andra  men inte ändra något  och det  har jag aldrig gjort, det finns inte i min värld att ändra ett material, så gör man bara inte.

Och ändå får jag inte använda deras material till andra som vill gå  healer utbildning för mig. Det säger jag absolut att det är  hög kokurens. Ingen är bättre än någon annan. Så jag skriver mina kurser själv  och mina kursare får använda mitt material men inte ändra något. De får lägga till bilagor  men inte kopiera och klistra in i materialet. och det förstår de. 

Då är frågan? Då ska ju inte andra använda det heller eller har jag fel? Då ska det inte stå så i ett kurskompendium. 

Öga för öga , Tand för tand. 

Bara en tanke.

 

 

https://www.facebook.com/groups/869197607289593

 Ljus & Kraft Norrskensgudinnan.