Blogg

Tillit

 

 

 

Orkide

 

 

 

 

 

 


Folk har för lite att göra

 Folk har för lite att göra

Jag vet vad jag kan och inte kan, men att folk ska tillrättavisa mig hela tiden detta står mig upp i halsen, precis som de skulle vara bättre än vad jag är? Sådant kan ju ingen stå ut med. Men det finns folk till allting. Snälla du lämna mig ifred om det inte passar dig vad jag skriver  jag tvingar inte dig att läsa om mig min blogg  min grupp på Facebook eller på min hemsida. Allt är frivilligt. Men du läser pga ren nyfikenhet vad jag skriver.

Men tillrättavisa aldrig mig. Du har en åsikt och jag en annan. Alla kan inte älska alla & det är väl tur.

 Ljus & Kraft Norrskensgudinnan.


Ärlighet varar längst

 Ärlighet vara längst.

Är det något jag uppskattar så är det ärlighet och ingen smutskastning på  människor.

Jag är ärlig och rak , jag säger precis vad jag tycker och tänker, men det är många som retar upp sig på det. Jag är uppfostrad att säga vad jag  tycker och tänker. Varför hymla och säga osanning? Man tänker först och handlar därefter inte tvärtom som många gör.

Sanningen svider  när den kommer fram , men som jag alltid säger tänk på vad du sår det kommer alltid tillbaka  till dig på ett eller annat sätt.

 Ljus & Kraft Norrskensgudinnan.


Vaccinerad eller inte?

Vaccinerad eller inte?

Många av mina vänner är inte vaccinerade  ljusbärare eller inte har ingen betydelse anser jag. Vad är problemet för vissa människor? Jag blev vaccinerad som barn och även du som läser detta,  visste du då vad detta vaccin innehöll?

Nej du var för liten för att förstå. Jag tycker det är bra att det finns vaccin mot en lömsk sjukdom som Covid -19,  och alla delta varianter  som kommer efter Covid-19 många har dött i denna sjukdom  och det är  så fruktansvärt .

Jag är vaccinerad, ljusbärare som jag är och jag kommer fortsätta vaccinera mig. Jag vill kunna krama och träffa mina barnbarn, mina syskon, min familj, vänner  och bekanta.Sen  är det ju fritt fram för de som inte vaccinerar sig.  Man gör sina egna val i livet ingen ska säga till mig  eller säga att man är en  bluff för att man är vaccinerad. Vad är det för trams? 

Jag vet med mig själv att många spirituella ljusarbetare har vaccinerat sig och jag vet att ingen av dem jag känner  skulle kalla det för att man är en bluff i andras ögon för att man har gjort sitt val. Man är medmänsklig och man tänker på allmänheten. Sen är det många som inte kaan ta detta vaccin mot Covid-19 pga  att de är allergiska mot mediciener , men det är en annan sak.

Jag känner många som inte är vaccinerade  och det är deras val. Men då kan man ju heller inte träffa ovaccinerade personer heller för den delen. Visst vi kan bli sjuka vi också som har blivit vaccienerade, men bara lindrigt.

Jag läser inte tidningar längre jag lyssnar och läser på folkhälsomyndigheten och vad läkare säger. Att sitta och läsa vad som skrivs i tidningarna. Det var någon som sa om hen vaccinerade sig så kunde hen inte bli gravid , då hade ju hen läst det någonstans . Jag känner en som har vaccinerat sig och hen väntar barn nu.

Läs inte allt som står! 

Prata med en läkare om du är osäker, så läkaren kan förklara för dig. Jag väntar på min tredje vaccin nu och blir det flera vaccinartioner så kommer jag även att ta dessa.

 Ljus & Kraft Norrskensgudinnan.

 


Kunder

 Kunder.

 

Förr hade hon väldigt många kunder som  ville ha hennes hjälp, eftersom hon arbetar som medium & healer. Idag har hon bara några få. Efter allt snack  som har varit  över henne  så har människorna trott på detta och dragit sig undan henne.

Och det tycker jag är väldigt sorgligt  Att människor kan lyssna på sådant och inte  bilda sig en egen uppfattning över henne. Utan kan sitta bakom en skärm och  skriva sådana saker som inte ens stämmer. Det är ju fruktansvärt  hur den svenska avundsjukan kan vara . Det är ju tur att varken hon eller jag lider av denna svenska avundsjuka.

 Men det är lätt för de att sparka på den som redan ligger ner.

Det säger att vissa djur är rovdjur , men det är inget jämfört vad människan är den är ett äkta rovdjur.

Tänk om gör rätt!

Tänk på att jorden är rund, det du sår får du alltid  tillbaka på ett eller annat sätt.

 KARMA

 Ljus & Kraft Norrskensgudinnan