Blogg

Utsatt

1c331d3bffa185652cef15606095a729

https://www.facebook.com/mediumhealernorrskensgudinnan

 

Utsatt

Att vara utsatt på Facebook och media och bli kallad det ena och det andra gör mig så upprörd. Hur en eller flera kan sitta bakom sina skärmar och spy galla över folk och kalla dem det ni skriver i olika grupper, Då anser jag att ni inte är några ljusbärare, då ni skriver sådana saker om andra ljusarbetare vad har ni för uppfostran egentligen? Vuxna människor! Man får ju skämmas för er som håller på att smutskasta Medium, Healers, Terapeuter, Tarottolkare med fler.

Ni är inte ett dugg bättre själv!

En ljusarbetare lyfter en annan ljusarbetare och den sänker inte som vissa av er har gjort eller gör fortfarande, jag skulle inte kalla er ljusarbetare, för ni är inga sådana enligt alla som ni spyr galla över. Det är lätt att sparka på de som redan ligger ner. Man lyssnar inte på skvaller man bildar sin egen uppfattning om människorna, Men det ligger väl inte i er värld?

Även om ni lyssnar och skriver ner allt i någon tråd ska ni veta, allt som skrivs i Facebook stannar i en datorcentral för evigt. Så välj dina ord, då ni spyr galla över oss ljusarbetare.  Ni kanske skulle läsa om Etik & Moral. Ni som inte förstår bättre !  Tänk först handla sedan inte tvärtom.

 Ljus & Kärlek Norrskensgudinnann.


Näthat

Igår blev jag återigen påhoppad  av en kursare som ljög om mig i en grupp på 10,000 medlemmar  hen skrev att hen hade blivit  blockerad av mig och jag lurade folket på pengar. Att hen hade fått 5 filer på sin gmail  gamla Reiki kurser av mig i ett nedsatt pris dessa kurser är värda mera än vad hen fick av mig. När hen inte gjorde som jag sa åt hen så blev jag ett ämne  så att hen kunde spy galla över mig.

Jag hade inte blockerat hen  om jag hade gjort det så hade jag aldrig kunnat se vad hen skrev. Så det var en massa lögner förtal ärekränkning  som förekom. Och medlemmarna i denna grupp (visste) tydligen allt om mig för de hängde på.

För någon måste vara väldigt avundsjuk på mig och mina kunskaper .Ingen i den gruppen  som skrev detta om mig har någonsin anlitat mina tjänster utan bara ha lyssnat på  lögner och förtal som har kommit från någon annan person som vill mig frukltansvärt illa.

Jag är fruktansvärt less på dessa lögner, trackasserier  och förtal som dessutom  är straffbart och kan ge flera års fängelse. Allt är nu polisanmält!

Norrskensgudinnan.


Budskap 2022-05-10

277714951_325100486379662_4728860584961099031_n

 Ljus & Kärlek Norrskensgudinnan.