Blogg

Boken

 Boken

c646b1fb08f308c40e3f38dc42370f6e 

Slöjan bakom ett sårat ansikte är titeln på min bok som jag håller på att skriva, där jag berättar om min uppväxt vad jag såg när jag var barn inom det mediala. Hur många gånger jag har fått kämpat med näbbar och klor  för att få komma dit jag är idag. Kämpat  över avundsjuka människor, kämpat av alla dessa lögner och svek som jag har fått utstå med under en lång tid.

Flera hot,dessa människor har kallat mig fejk, om jag vore ett fejk så skulle jag inte ha så många kursare  eller kunder som behöver min kunskap och visdom. Den svenska avundsjukan lider många av, och den lär nog hägra länge.

Hur människor har varit emot mig under den mediala resan jag har gjort. Jag har gått igenom  sorger och besvikelser , som min älskade mamma sa en gång till mig, man blir stark av motgångar  och det är väl på den vägen jag är idag Jag är stark inom mig, jag har en stark intuition.

 

Jag är en empat och väldigt högkänslig av mig. Jag kan se när människor ljuger för mig. Jag känner när någon mår fruktansvärt dåligt  . 

Boken är inte klar ännu men den kommer att ges ut till den som vill läsa den.

 Ljus & Kärlek Norrskensgudinnan.