Blogg

Utsatt

1c331d3bffa185652cef15606095a729

https://www.facebook.com/mediumhealernorrskensgudinnan

 

Utsatt

Att vara utsatt på Facebook och media och bli kallad det ena och det andra gör mig så upprörd. Hur en eller flera kan sitta bakom sina skärmar och spy galla över folk och kalla dem det ni skriver i olika grupper, Då anser jag att ni inte är några ljusbärare, då ni skriver sådana saker om andra ljusarbetare vad har ni för uppfostran egentligen? Vuxna människor! Man får ju skämmas för er som håller på att smutskasta Medium, Healers, Terapeuter, Tarottolkare med fler.

Ni är inte ett dugg bättre själv!

En ljusarbetare lyfter en annan ljusarbetare och den sänker inte som vissa av er har gjort eller gör fortfarande, jag skulle inte kalla er ljusarbetare, för ni är inga sådana enligt alla som ni spyr galla över. Det är lätt att sparka på de som redan ligger ner. Man lyssnar inte på skvaller man bildar sin egen uppfattning om människorna, Men det ligger väl inte i er värld?

Även om ni lyssnar och skriver ner allt i någon tråd ska ni veta, allt som skrivs i Facebook stannar i en datorcentral för evigt. Så välj dina ord, då ni spyr galla över oss ljusarbetare.  Ni kanske skulle läsa om Etik & Moral. Ni som inte förstår bättre !  Tänk först handla sedan inte tvärtom.

 Ljus & Kärlek Norrskensgudinnann.