Blogg

Medium Healer Tarottolkare Änglakomminikatör & Medflera.

R (2)

 Medium Healer Tarottolkare  Änglakomminikatör & Medflera.

Du kan aldrig läsa dig till medium du måste ha gåvan först innan du kan utveckla dig i det ämnet, det är lika med Healing du måste ha gåvan inom dig. För att kunna heala andra och dig själv. Det går inte att tro att du ska kunna läsa dig till att bli Medium eller Healer.

Man ska aldrig prata illa om ett annat Medium eller Healer , då sänker du dig själv i ditt flöde och i din nivå. Jag har sagt åt alla mina kursare att vad ni än gör så tala aldrig illa om en Healer eller ett Medium. Men sedan finns det ju Medium som ändå talar illa om andra Medium eller Healer. 

Jag är ju väldigt omtalad som Medium & Healer även flera  med mig pratas det illa om Jag fattar inte varför det ska vara sådan konkurens bland  Medium Healer Tarot tolkare  medfler vad tog medmäsnkligheten vägen?  Ja man undrar ju naturligtvis. När jag började arbeta som Medium så trodde jag  att vi medium , Healers  medflera hjälptes åt , så var det naturligtvis inte.Konkurensen blev som en ny bok  på Facebook och  i  vaje stad &  land medmera. 

När en  eller 100 stycken kan sitta bakom sina dator skärmar och lyssna på någon som tror sig ha talets gåva  som om det var sista gången hen talade illa om oss. Jag anser att den person mår inte bra och knappast de som sitter bakom sina datorskärmar de kan heller inte må så vidare bra , rannsaka er innan ni öppnar er lilla  mun ochera tankar  istället  tänk först handla sedan inte tvärtom.

Tycker ni ska bilda er en egen uppfattning på oss Medium Healers , Tarottolkare  Änglakommunikatörer  och många flera i denna branch. Vi vet vad Etik & Moral är. Har ni inte lärt er det så gå och lär er det finns säkert kurser för er också.

Ibland undrar man vad människorna  har lärt sig i sitt liv. Vad har de fått för uppfostran av sina föräldrar egentligen? Jag blev i alla fall uppfostrad på vad som var rätt eller fel.Min mamma var synsk och kände på sig sakerna som skulle komma  i förväg så hände det. Jag har lärt mig mycket av min älskade mamma inom det mediala och hon var en mycket klok kvinna.

Hon uppfosrade mig för den jag är idag, ett medium och en healer och det är jag mycket tacksam för vem jag är idag .Det är bara så synd att inte hon är i livet idag så hon kunde  se mig för den jag är på riktigt hur illa alla människor har behandlat mig år efter år .

 I vissa grupper på Facebook är jag blockerad för att det har gått från mun till mun över mig hur dålig jag är osv. Hade jag varit så dålig så hade jag inte haft så fina referenser som jag har idag  och nöjda kunder och kursare.

Jag håller på att skriva en bok som jag kommer att ge ut sedan  där jag berättar  om hur illa behandlad jag har blivit som Medium & Healer  år efter år. Jag har sparat alla skärm dumpar där ett  Medium sitter och talar om hur dålig jag är , Jag nämner inga namn.Jag sjunker inte i deras dagisnivå. 

Titeln på boken är:

Slöjan bakom en sårad Själ.

Men  jag har lärt mig en sak:

Tala i silver  Tiga i guld som ordspråket lyder. 

Vi medium  är lika värda som andra medier, även om vi inte ha varit på tv. Så är vi lika värda för det.

brennende-kerze-gif-12

 Ljus & Kärlek Norrskensgudinnan