Blogg

Boken

 Boken

c646b1fb08f308c40e3f38dc42370f6e 

Slöjan bakom ett sårat ansikte är titeln på min bok som jag håller på att skriva, där jag berättar om min uppväxt vad jag såg när jag var barn inom det mediala. Hur många gånger jag har fått kämpat med näbbar och klor  för att få komma dit jag är idag. Kämpat  över avundsjuka människor, kämpat av alla dessa lögner och svek som jag har fått utstå med under en lång tid.

Flera hot,dessa människor har kallat mig fejk, om jag vore ett fejk så skulle jag inte ha så många kursare  eller kunder som behöver min kunskap och visdom. Den svenska avundsjukan lider många av, och den lär nog hägra länge.

Hur människor har varit emot mig under den mediala resan jag har gjort. Jag har gått igenom  sorger och besvikelser , som min älskade mamma sa en gång till mig, man blir stark av motgångar  och det är väl på den vägen jag är idag Jag är stark inom mig, jag har en stark intuition.

 

Jag är en empat och väldigt högkänslig av mig. Jag kan se när människor ljuger för mig. Jag känner när någon mår fruktansvärt dåligt  . 

Boken är inte klar ännu men den kommer att ges ut till den som vill läsa den.

 Ljus & Kärlek Norrskensgudinnan.

 


Glad.

 

eda66df3fa8287574c63f81759c0d84e

 GLAD.

Idag är jag så otroligt glad. Jag har blivit kontaktad idag av en person med en son som hade varit till mig och spått sig för många år sedan, han var så supernöjd han åkte ända från Sundsvall enbart för att spå sig hos mig. Tänk att någon kommer ihåg mig trots det är så många år sedan.

Det värmer mitt hjärta  . Hon hade hört så mycket bra saker över mig som medium. Så nu ville hon även beställa en tid till mig och flera har ringt skrivit och skickat mejl till mig och vill boka mig.

Det gör en så glad . Så dåligt kan jag ju inte vara då trots alla rykten som florerar runt på Facebook i olika grupper. Men att sitta bakom en skärm och skriva precis vad man tycker och tänker om en person man aldrig har sett eller träffat bara hört rykten och inte kan bilda sin egen uppfattning om personen i fråga utan sitter där och tittar vad som skrivs om personen ifråga.

Det är löjligt! Ni är vuxna människor skäms på er!

Man kan inte älska alla och det behöver ni inte göra heller, men bilda er för Guds skull er egen uppfattning. Om personen i fråga innan ni skriver eller hänger ut någon i olika grupper.

Det är även straffbart att skriva namn på personen och lämna ut profilbild på den som det berör också.

Man tar alltid det med den Admin som äger gruppen inte skriver öppet det är så rykterna uppkommer på personerna. Man ska visa respekt för alla människor, även om du är Healer, Medium,Spå kvinna,Häxa eller arbetar med något annat inom det Mediala , Healing eller Magin.

Etik Moral & Respekt.

 Ljus & Kärlek Norrskensgudinnan


Budskap 75 Kr

 

8d40249ce794d5253fbb82441fffcefb

 

Budskap från mina 3 änglar 

Dina livssyften , dina tecken & din skyddsängel .

Skicka PM  eller mejl 

 Norrskensgudinnan


När man gråter invärtes

När man gråter invärtes

R (17)

 Jag har fått kämpat mig uppåt i många år gått den ena utbildningen efter den andra  visat vad jag går för, alltid tagit emot den ena ärekränkningen efter den andra  massor med påhopp, blivit hackad ett antal ggr osv.

Ändå så står jag upp för det jag kan och visar mina medmänskliga människor för den jag är. Jag har gått igenom väldigt mycket i mitt liv.  Ändå står jag upprätt  och visar vem jag är.Men innerst inne är jag en stark individ som vet vad som är rätt och fel. 

Jag har gråtit många ggr i min tysthet.

Tänkt och funderat!  Vi lever i en värld av svartsjuka  & avundsjuka människor, som  gärna skulle vilja ha mina och andras  kunskaper och visdom.

Jag är så trött och less på denna eviga svartsjuka och avundsjuka och alla som tror att de är Guds bästa barn.

Behandla  männsikor som du själv vill bli behandlad. Tänk efter före innan du öppnar din mun inte tvärtom.

Människan  är det värsta odjuret som finns i denna värld. Varför  då vara avundsjuk och svartsjuk på andra ? Visa istället lite tacksamhet.

R (18)

 Ljus & Kärlek Norrskensgudinnan.

 


Arbets samt

e0da426c295156e77a2247d4a9b5cb318ffcea0fr1-320-320_hq

Hur ska allt bli ? Den frågan ställer jag mig jämt, och fler där till tror jag.Maten är dyr bensinen elen, hyror skjuter i höjden  och dieseln.

Hur ska då människorna ha råd med att leva?

Vi som arbetar för ljuset  hur ska vi också ha råd när vi lever på den lilla inkomst vi har.

För det spelar ingen roll hur vi sänker våra priser på kurser och tjänster. Människorna har inte råd med att köpa  så enkelt är det . Det är väldigt tufft för oss också. Även om vi inte har varit på tv så är vi också värda att må bra och ska kunna leva vi med. Det är fruktansvärt  hur allt har blivit. Undrar när allt vänder? 

 Med Kärlek Norrskensgudinnan  


Döm inte ut mig

8d40249ce794d5253fbb82441fffcefb

Behandla mig som du vill bli behandlad själv .

Så döm inte ut mig. jag vet vad jag kan  och inte så  var vänlig tänk först handla sedan. Vet du jag skulle kunna anmäla dig för förtal  ärekränkning, påhopp osv. Ta reda på fakta först innan du öppnar din mun. Jag har bevis för att du har gjort mig så illa. 

Vad gör dig  som tror sig vara så viktig? Tänk om alla visste hur arg och elak du har / är  varit emot mig, då hade du nog inte så många följare. För ingen vet  hur du behandlar andra. Var försiktig med vad du säger om mig till andra. I mina ögon så är du inte värd  någonting , du är en äkta lögnhals!

Norrskensgudinnan.


Medium Healer Tarottolkare Änglakomminikatör & Medflera.

R (2)

 Medium Healer Tarottolkare  Änglakomminikatör & Medflera.

Du kan aldrig läsa dig till medium du måste ha gåvan först innan du kan utveckla dig i det ämnet, det är lika med Healing du måste ha gåvan inom dig. För att kunna heala andra och dig själv. Det går inte att tro att du ska kunna läsa dig till att bli Medium eller Healer.

Man ska aldrig prata illa om ett annat Medium eller Healer , då sänker du dig själv i ditt flöde och i din nivå. Jag har sagt åt alla mina kursare att vad ni än gör så tala aldrig illa om en Healer eller ett Medium. Men sedan finns det ju Medium som ändå talar illa om andra Medium eller Healer. 

Jag är ju väldigt omtalad som Medium & Healer även flera  med mig pratas det illa om Jag fattar inte varför det ska vara sådan konkurens bland  Medium Healer Tarot tolkare  medfler vad tog medmäsnkligheten vägen?  Ja man undrar ju naturligtvis. När jag började arbeta som Medium så trodde jag  att vi medium , Healers  medflera hjälptes åt , så var det naturligtvis inte.Konkurensen blev som en ny bok  på Facebook och  i  vaje stad &  land medmera. 

När en  eller 100 stycken kan sitta bakom sina dator skärmar och lyssna på någon som tror sig ha talets gåva  som om det var sista gången hen talade illa om oss. Jag anser att den person mår inte bra och knappast de som sitter bakom sina datorskärmar de kan heller inte må så vidare bra , rannsaka er innan ni öppnar er lilla  mun ochera tankar  istället  tänk först handla sedan inte tvärtom.

Tycker ni ska bilda er en egen uppfattning på oss Medium Healers , Tarottolkare  Änglakommunikatörer  och många flera i denna branch. Vi vet vad Etik & Moral är. Har ni inte lärt er det så gå och lär er det finns säkert kurser för er också.

Ibland undrar man vad människorna  har lärt sig i sitt liv. Vad har de fått för uppfostran av sina föräldrar egentligen? Jag blev i alla fall uppfostrad på vad som var rätt eller fel.Min mamma var synsk och kände på sig sakerna som skulle komma  i förväg så hände det. Jag har lärt mig mycket av min älskade mamma inom det mediala och hon var en mycket klok kvinna.

Hon uppfosrade mig för den jag är idag, ett medium och en healer och det är jag mycket tacksam för vem jag är idag .Det är bara så synd att inte hon är i livet idag så hon kunde  se mig för den jag är på riktigt hur illa alla människor har behandlat mig år efter år .

 I vissa grupper på Facebook är jag blockerad för att det har gått från mun till mun över mig hur dålig jag är osv. Hade jag varit så dålig så hade jag inte haft så fina referenser som jag har idag  och nöjda kunder och kursare.

Jag håller på att skriva en bok som jag kommer att ge ut sedan  där jag berättar  om hur illa behandlad jag har blivit som Medium & Healer  år efter år. Jag har sparat alla skärm dumpar där ett  Medium sitter och talar om hur dålig jag är , Jag nämner inga namn.Jag sjunker inte i deras dagisnivå. 

Titeln på boken är:

Slöjan bakom en sårad Själ.

Men  jag har lärt mig en sak:

Tala i silver  Tiga i guld som ordspråket lyder. 

Vi medium  är lika värda som andra medier, även om vi inte ha varit på tv. Så är vi lika värda för det.

brennende-kerze-gif-12

 Ljus & Kärlek Norrskensgudinnan


Livets Källa

1273

Vattnet är livets källa till allt , till människor, träd , djur & växter. Hade vi inget vatten då skulle ingen av oss levt idag på jorden. 

 Ljus & Kärlek Norrskensgudinnan.


Ljuset

R

 Det ljus du gav mig , har någon blåst ut.

Men i mitt hjärta finns en klar låga kvar

&

den kan ingen blåsa ut.

 Ljus & Kärlek Norrskensgudinnan.

 


Utsatt

1c331d3bffa185652cef15606095a729

https://www.facebook.com/mediumhealernorrskensgudinnan

 

Utsatt

Att vara utsatt på Facebook och media och bli kallad det ena och det andra gör mig så upprörd. Hur en eller flera kan sitta bakom sina skärmar och spy galla över folk och kalla dem det ni skriver i olika grupper, Då anser jag att ni inte är några ljusbärare, då ni skriver sådana saker om andra ljusarbetare vad har ni för uppfostran egentligen? Vuxna människor! Man får ju skämmas för er som håller på att smutskasta Medium, Healers, Terapeuter, Tarottolkare med fler.

Ni är inte ett dugg bättre själv!

En ljusarbetare lyfter en annan ljusarbetare och den sänker inte som vissa av er har gjort eller gör fortfarande, jag skulle inte kalla er ljusarbetare, för ni är inga sådana enligt alla som ni spyr galla över. Det är lätt att sparka på de som redan ligger ner. Man lyssnar inte på skvaller man bildar sin egen uppfattning om människorna, Men det ligger väl inte i er värld?

Även om ni lyssnar och skriver ner allt i någon tråd ska ni veta, allt som skrivs i Facebook stannar i en datorcentral för evigt. Så välj dina ord, då ni spyr galla över oss ljusarbetare.  Ni kanske skulle läsa om Etik & Moral. Ni som inte förstår bättre !  Tänk först handla sedan inte tvärtom.

 Ljus & Kärlek Norrskensgudinnann.


Näthat

Igår blev jag återigen påhoppad  av en kursare som ljög om mig i en grupp på 10,000 medlemmar  hen skrev att hen hade blivit  blockerad av mig och jag lurade folket på pengar. Att hen hade fått 5 filer på sin gmail  gamla Reiki kurser av mig i ett nedsatt pris dessa kurser är värda mera än vad hen fick av mig. När hen inte gjorde som jag sa åt hen så blev jag ett ämne  så att hen kunde spy galla över mig.

Jag hade inte blockerat hen  om jag hade gjort det så hade jag aldrig kunnat se vad hen skrev. Så det var en massa lögner förtal ärekränkning  som förekom. Och medlemmarna i denna grupp (visste) tydligen allt om mig för de hängde på.

För någon måste vara väldigt avundsjuk på mig och mina kunskaper .Ingen i den gruppen  som skrev detta om mig har någonsin anlitat mina tjänster utan bara ha lyssnat på  lögner och förtal som har kommit från någon annan person som vill mig frukltansvärt illa.

Jag är fruktansvärt less på dessa lögner, trackasserier  och förtal som dessutom  är straffbart och kan ge flera års fängelse. Allt är nu polisanmält!

Norrskensgudinnan.


Budskap 2022-05-10

277714951_325100486379662_4728860584961099031_n

 Ljus & Kärlek Norrskensgudinnan.


Dagens budskap

ED6CC409-1D02-44F5-A9B6-9B563E5FF841

 Dagens budskap

 Ljus&Kärlek Norrskensgudinnan 


Budskap.

277678697_690588548808186_7593845957501630192_n

277682987_283878033781070_4332260449638047586_n

 Ljus & Kärlek Norrskensgudinnan.


Tillit

 

 

 

Orkide

 

 

 

 

 

 


Folk har för lite att göra

 Folk har för lite att göra

Jag vet vad jag kan och inte kan, men att folk ska tillrättavisa mig hela tiden detta står mig upp i halsen, precis som de skulle vara bättre än vad jag är? Sådant kan ju ingen stå ut med. Men det finns folk till allting. Snälla du lämna mig ifred om det inte passar dig vad jag skriver  jag tvingar inte dig att läsa om mig min blogg  min grupp på Facebook eller på min hemsida. Allt är frivilligt. Men du läser pga ren nyfikenhet vad jag skriver.

Men tillrättavisa aldrig mig. Du har en åsikt och jag en annan. Alla kan inte älska alla & det är väl tur.

 Ljus & Kraft Norrskensgudinnan.


Ärlighet varar längst

 Ärlighet vara längst.

Är det något jag uppskattar så är det ärlighet och ingen smutskastning på  människor.

Jag är ärlig och rak , jag säger precis vad jag tycker och tänker, men det är många som retar upp sig på det. Jag är uppfostrad att säga vad jag  tycker och tänker. Varför hymla och säga osanning? Man tänker först och handlar därefter inte tvärtom som många gör.

Sanningen svider  när den kommer fram , men som jag alltid säger tänk på vad du sår det kommer alltid tillbaka  till dig på ett eller annat sätt.

 Ljus & Kraft Norrskensgudinnan.


Vaccinerad eller inte?

Vaccinerad eller inte?

Många av mina vänner är inte vaccinerade  ljusbärare eller inte har ingen betydelse anser jag. Vad är problemet för vissa människor? Jag blev vaccinerad som barn och även du som läser detta,  visste du då vad detta vaccin innehöll?

Nej du var för liten för att förstå. Jag tycker det är bra att det finns vaccin mot en lömsk sjukdom som Covid -19,  och alla delta varianter  som kommer efter Covid-19 många har dött i denna sjukdom  och det är  så fruktansvärt .

Jag är vaccinerad, ljusbärare som jag är och jag kommer fortsätta vaccinera mig. Jag vill kunna krama och träffa mina barnbarn, mina syskon, min familj, vänner  och bekanta.Sen  är det ju fritt fram för de som inte vaccinerar sig.  Man gör sina egna val i livet ingen ska säga till mig  eller säga att man är en  bluff för att man är vaccinerad. Vad är det för trams? 

Jag vet med mig själv att många spirituella ljusarbetare har vaccinerat sig och jag vet att ingen av dem jag känner  skulle kalla det för att man är en bluff i andras ögon för att man har gjort sitt val. Man är medmänsklig och man tänker på allmänheten. Sen är det många som inte kaan ta detta vaccin mot Covid-19 pga  att de är allergiska mot mediciener , men det är en annan sak.

Jag känner många som inte är vaccinerade  och det är deras val. Men då kan man ju heller inte träffa ovaccinerade personer heller för den delen. Visst vi kan bli sjuka vi också som har blivit vaccienerade, men bara lindrigt.

Jag läser inte tidningar längre jag lyssnar och läser på folkhälsomyndigheten och vad läkare säger. Att sitta och läsa vad som skrivs i tidningarna. Det var någon som sa om hen vaccinerade sig så kunde hen inte bli gravid , då hade ju hen läst det någonstans . Jag känner en som har vaccinerat sig och hen väntar barn nu.

Läs inte allt som står! 

Prata med en läkare om du är osäker, så läkaren kan förklara för dig. Jag väntar på min tredje vaccin nu och blir det flera vaccinartioner så kommer jag även att ta dessa.

 Ljus & Kraft Norrskensgudinnan.

 


Kunder

 Kunder.

 

Förr hade hon väldigt många kunder som  ville ha hennes hjälp, eftersom hon arbetar som medium & healer. Idag har hon bara några få. Efter allt snack  som har varit  över henne  så har människorna trott på detta och dragit sig undan henne.

Och det tycker jag är väldigt sorgligt  Att människor kan lyssna på sådant och inte  bilda sig en egen uppfattning över henne. Utan kan sitta bakom en skärm och  skriva sådana saker som inte ens stämmer. Det är ju fruktansvärt  hur den svenska avundsjukan kan vara . Det är ju tur att varken hon eller jag lider av denna svenska avundsjuka.

 Men det är lätt för de att sparka på den som redan ligger ner.

Det säger att vissa djur är rovdjur , men det är inget jämfört vad människan är den är ett äkta rovdjur.

Tänk om gör rätt!

Tänk på att jorden är rund, det du sår får du alltid  tillbaka på ett eller annat sätt.

 KARMA

 Ljus & Kraft Norrskensgudinnan

 

 


Gratis är alltid gott

 Gratis är alltid gott  

Om man vill lära sig något så måste man utveckla sig inom det ämnet man är intresserad utav och gå en kurs  eller börja i skolan och läsa  och det kostar pengar.Ingenting är gratis.

Du kan inte gå och handla  eller gå till apoteket för att ha medicin det kostar pengar allting kostar pengar. Man får ingenting gratis idag.

Som när man sitter dagar i ända nätter,  månader & år för att skriva en bra kurs för att man vill sälja dess innehåll till några  som vill gå kursen , för oss som gör kurser  kostar massor med tid och energi  för oss, det är klart vi vill ha betalt för det vi har gjort.

Man skriver aldrig en kurs på en kaffekvart. Men det är inte många som förstår det. Det gör mig så ledsen  och jag vet att många  håller med mig , men nu skriver jag för mig själv. Vi alla vill ha betalt för det vi gör för er  som vill utveckla er inom Healing ,Medialitet & Magi m.m.

Jag har gett många gratis kurser, men nu är det slut med det, jag behöver även leva och köpa mat kläder & medicin m.m. Vi betalar alltid sociala utgifter,vi också.

 Ljus & Kraft Norrskensgudinnan. 

 

 

 

 


Budskaps Övning

 Budskapsövning.

Vilken Kristall & kort dras du till?

Vänder dessa i min grupp  imorgon kl 19,00

 Välkomna in och läs ert budskap i min grupp

https://www.facebook.com/groups/930848430811709

257179290_610023917011732_3546281522031226235_n

 Ljus & Kraft Norrskensgudinnan.


Konkurrens

Kunkurensen är så hög  bland Healers & Medium

Fattar inte varför det ska vara så hög konkurens bland Medium & Healers.

Vad  är problemet?   

Ingen är bättre än någon annan så är det . Jag har gått 7 st utbildningar hos ett företag som healer och jag har gjort allt som står i materialet har fått diplom & Certifikat. Och i kurskompendiumet står det  att man får använda  kursmaterialet till andra  men inte ändra något  och det  har jag aldrig gjort, det finns inte i min värld att ändra ett material, så gör man bara inte.

Och ändå får jag inte använda deras material till andra som vill gå  healer utbildning för mig. Det säger jag absolut att det är  hög kokurens. Ingen är bättre än någon annan. Så jag skriver mina kurser själv  och mina kursare får använda mitt material men inte ändra något. De får lägga till bilagor  men inte kopiera och klistra in i materialet. och det förstår de. 

Då är frågan? Då ska ju inte andra använda det heller eller har jag fel? Då ska det inte stå så i ett kurskompendium. 

Öga för öga , Tand för tand. 

Bara en tanke.

 

 

https://www.facebook.com/groups/869197607289593

 Ljus & Kraft Norrskensgudinnan.

 


Avundssjuka & Svartsjuka

Avundsjuka & Svartsjuka.

Varför  ska man konkurera ut varandra vi medium och healers, ingen är bättre än nån annan. Man är sig själv och var och en sköter sig själv, vad är då problemet.? Det är mycket  påhopp, svartmålning, ärekränkning, svartsjuka ja listan kan bli fruktansvärt lång , bland alla medier och healers.

Vad tog medmänskligheten vägen då ? Undrar man.Man ska vara måna om sina medmänniskor vara till hjälp och stötta varandra det anser jag.

När jag började som medium / healer så trodde väl jag att man hjälptes åt men så fel jag hade. Allt handlar om pengar och makt! Och det tycker jag är så fel , man hjälper väl varandra om det är något man inte kan ta just den gången. Jag brukar hänvisa till andra medium eller healers om inte jag kan hjälpa någon kund just då. Det kallas medmänsklighet.

Tänk om & gör rätt  var snälla emot varandra istället och  framför allt var hjälpsam mot oss medium och healers.

Man blir aldrig fullärd som medium eller healer man lär sig något nytt varje dag.

Men ni ska  tänka er för noga vem ni anlitar där ute i cyberrymden det finns många som utger sig för att kunna mera än alla andra. Så var försiktiga.

 Ljus & Kraft Norrskensgudinnan.

 

 

 

 


Min gilla sida på Facebook & min grupp

 

  Välkomna och besök min gilla sida och grupp på Facebook  

 facebook-3391214_1280

https://www.facebook.com/norrskensgudinnan

 

 Ljus & Kraft Norrskensgudinnan.


Halloween Erbjudande

 Halloween Erbjudande

Lycka

 Ljus & Kraft Norrskensgudinnan

 


Jag & många andra.

 Jag  & Många andra 

Man kan nästan tro att man är en robot, man ska vara överallt och ingenstans. Många bestämmer hur mitt liv ska vara , de pratas över huvudet på mig, Jag sitter där jag sitter kan  numera inte gå. Ska jag åka någonstans så måste jag ha en ledsagare med mig varför då?

Jo jag är handikappad, hemma åker jag runt på en arbetsstol, åker jag någonstans så åker jag rullstol+ en ledsagare med mig.Jag kan inte längre gå till affären och handla själv.

För jag har en olidlig värk i mitt knä har reumatisk  värk även i fingrarna. Har bara opererats  9 gånger  i knät , sista operation  var  år 2000 och då lovade de mig att jag skulle bli bättre. Blev 20 gånger sämre. Skulle inte ha opererats om jag visste att jag skulle bli så illa  som jag är idag.

Sen 2019  blev jag utförsäkrad för då tyckte de jag skulle börja arbeta heltid. Jag arbetar hemma vid datorn. Men nu ska jag ut i arbetslivet tycker dessa myndigheter.Jag är så less på vad läkare och myndigheter heter.

De kan ju  gärna byta med mig. Så kan de se vilket rent helvete jag har, och då klagar jag? Men herregud! Jag har rätt att att klaga, Spelar ingen roll vad man gör  så är allt fel. och får jag någon hjälp  med det väsäntliga?

Som städningen ,då heter det, det är för dyrt att ta hemstäd, Men  jag  får rutavdrag och det är billigare än hemtjänsten skulle springa här.Jag  har en höj och sänkbar stol så jag lagar min mat själv och hänger tvätt, duschar själv  det klarar jag av.

Men jag kan inte städa själv eller hämta posten eller gå ut med soporna själv, fast envis som en röd gris som jag är så åker jag runt på min arbetsstol och städar själv, när jag inte har hemstäd. Men sedan har jag ännu värre ont.

Värktabletter? 

Ja Alvedon! För jag är även allergisk mot andra  värktabletter, Ja det blir som moment 22. Allt går bara runt, runt.   

Man blir en aning trött  besviken på hur Sverige har blivit, det är ju inte bara jag som har det så här utan många flera.

Man blir ju  arg ledsen  och besviken när man ingen hjälp får.

Därför har jag valt att jag arbetar hemifrån  med att arbeta som Medium & Healer. Och skriver olika kurser , det är också ett arbete, men många tycker inte att det är ett arbete utan en fritidssyssla. Otroligt!!

En kurs skriver man inte på en kaffekvart utan det tar månader och år att göra en bra kurs. Om några år går jag i folkpension, Satsa på ungdomen istället för oss som snart går i folkpension, ge ungdomen arbete istället än att tjafsa med oss.

Jag har vänner som  har arbetat flera år  och är  nu uppsagda nu den 1 november.  Och varför ska jag då ut i arbetslivet  när de är i samma ålder som mig och blir uppsagda? Man börjar ju undra vad världen är på väg egentligen?

Otroligt men sant!

 Ljus& Kraft Norrskensgudinnan.

 


Framtidsstjärnan

image27

 Idag har jag ett erbjudande  till er alla.

 Jag lägger din framtidsstjärna för dig och ev din partner.

 Du  får staälla 5 frågor i denna stjärna, det jag behöver är ett foto på dig och ev din partner

 Kostanad  är endast  200 kronor

Skicka PM till mig.

 Ljus & Kraft Norrskensgudinnan.

 


Tänk först

🙏Tänk först!🙏


Tänk först innan du säger något. Det kan såra mer än du tror.

Det finns så mycket ondska ,avundsjuka och konkurans bland många medium och healer.

De skulle hjälpa varandra iställlet än att själpa och förstöra för andra.

Vad innefattar ordet medium & healer för dig?

En Healer helar världen , en healer arbetar för människornas välmående, en healer lyfter andra människor.

En healer sänker inte detsamma.

Detsamma gäller ljusarbetare den sänker inte alla. Den lyfter .

En healer som sänker andra är ingen äkta healer för en healer helar andra det är vad ordet betyder ett helande.

Ett medium är en ljusarbetare som arbetar för ljuset och hjälper andra människor att få kontakt med deras anhöriga på andra sidan bland annat.

Både medium & healer har tystnadsplikt gentemot alla människor.

Tänk på bomerangeffekten innan du talar illa om någon.

💜Ljus & Kraft Norrskensgudinnan.💜


Tre korts läggning

242293395_223871236450693_5571314909924576330_n

 Ikväll har jag ett erbjudande på 3 korts läggning för 100 kronor 

Dåtid Nutid & Framtid 

 Skicka ett PM  

 Ljus & Kraft Norrskensgudinnan.


Min fina katter

katt

Mina små älsklingar  Shira   & Siri

Dess två förgyller mina dagar och nätter.

Är så tacksam att de flyttade in hos mig .

När jag var tvungen ta bort  min katt Sessan som blev 19 år.1247_110189339190021_521717674_n

 Sessan 19 år   

Men nu har jag Shira & Siri

Som snart blir 2 år .

Samma dag om mitt barnbarn  fyller 3 år.

 Ljus & Kraft Norrskensgudinnan.


Gaia

 D agens kort från Gaia 99 Kronor

241768562_646819932955636_2575572174532409594_n

Idag har jag dagens kort från Gaia 

Endast 99 kronor.

Skicka PM om du är intresserad utav att veta  

 Ljus & Kraft Norrskensgudinnan.

 RSS