Blogg

Jag & många andra.

 Jag  & Många andra 

Man kan nästan tro att man är en robot, man ska vara överallt och ingenstans. Många bestämmer hur mitt liv ska vara , de pratas över huvudet på mig, Jag sitter där jag sitter kan  numera inte gå. Ska jag åka någonstans så måste jag ha en ledsagare med mig varför då?

Jo jag är handikappad, hemma åker jag runt på en arbetsstol, åker jag någonstans så åker jag rullstol+ en ledsagare med mig.Jag kan inte längre gå till affären och handla själv.

För jag har en olidlig värk i mitt knä har reumatisk  värk även i fingrarna. Har bara opererats  9 gånger  i knät , sista operation  var  år 2000 och då lovade de mig att jag skulle bli bättre. Blev 20 gånger sämre. Skulle inte ha opererats om jag visste att jag skulle bli så illa  som jag är idag.

Sen 2019  blev jag utförsäkrad för då tyckte de jag skulle börja arbeta heltid. Jag arbetar hemma vid datorn. Men nu ska jag ut i arbetslivet tycker dessa myndigheter.Jag är så less på vad läkare och myndigheter heter.

De kan ju  gärna byta med mig. Så kan de se vilket rent helvete jag har, och då klagar jag? Men herregud! Jag har rätt att att klaga, Spelar ingen roll vad man gör  så är allt fel. och får jag någon hjälp  med det väsäntliga?

Som städningen ,då heter det, det är för dyrt att ta hemstäd, Men  jag  får rutavdrag och det är billigare än hemtjänsten skulle springa här.Jag  har en höj och sänkbar stol så jag lagar min mat själv och hänger tvätt, duschar själv  det klarar jag av.

Men jag kan inte städa själv eller hämta posten eller gå ut med soporna själv, fast envis som en röd gris som jag är så åker jag runt på min arbetsstol och städar själv, när jag inte har hemstäd. Men sedan har jag ännu värre ont.

Värktabletter? 

Ja Alvedon! För jag är även allergisk mot andra  värktabletter, Ja det blir som moment 22. Allt går bara runt, runt.   

Man blir en aning trött  besviken på hur Sverige har blivit, det är ju inte bara jag som har det så här utan många flera.

Man blir ju  arg ledsen  och besviken när man ingen hjälp får.

Därför har jag valt att jag arbetar hemifrån  med att arbeta som Medium & Healer. Och skriver olika kurser , det är också ett arbete, men många tycker inte att det är ett arbete utan en fritidssyssla. Otroligt!!

En kurs skriver man inte på en kaffekvart utan det tar månader och år att göra en bra kurs. Om några år går jag i folkpension, Satsa på ungdomen istället för oss som snart går i folkpension, ge ungdomen arbete istället än att tjafsa med oss.

Jag har vänner som  har arbetat flera år  och är  nu uppsagda nu den 1 november.  Och varför ska jag då ut i arbetslivet  när de är i samma ålder som mig och blir uppsagda? Man börjar ju undra vad världen är på väg egentligen?

Otroligt men sant!

 Ljus& Kraft Norrskensgudinnan.

 


 
 
 
 
:) ;) :D :( :O :P :| :S