1e2f4bf1811a441184293f79d962a8559b1229e9r5-313-320_00 

 Att arbeta som medium.

När man arbetar som medium så är det etik och moral som gäller. Man säger inget om saker och ting även om man ser vad ska hända så är man tyst för annars kan individen som det gäller gå och tänka på det och springa hos läkare eller någon annan instans för att få klarhet.
Ett seriöst medium pratar inte om olyckor död hälsa eller sjukdomar till någon, om mediet har sittningar eller vad det nu är. Ett medium som säger sådana saker är inte ett medium, utan vill bara tro sig kunna se dessa saker. Och då kan det bli hur fel som helst.
Då är mediet inte trovärdigt.
 
Man ska ha respekt för andevärlden, allt är inte ljus & kärlek i andevärlden, det finns mycket annat där också. Jag har sett i många grupper att de vill ha kontakt med en nyss avliden person, det jag fick lära mig när jag utbildade mig som medium.
 
Är att personen måste begravas först och få ro innan man tar kontakt med personen, och den som är anhörig måste få sörja klart sen är det inte säkert att personen som har avlidit kan komma ner till den anhörig som vill ha kontakt vi är bara en kanal , vi kan inte bestämma vem som skall komma ner, det gör andevärlden och inte mediet. 
 
 
9582297_2c5bd
 
 
 
 Med Kärlek Norrskensgudinnan