Medvetenhet.

Du har redan fått stor medvetenhet på många områden i ditt liv. Men eftersom vi inte vill göra några antaganden kommer vi att börja här med några grunder. 

Även om du tror att du redan vet det här var vänlig bär med oss. Mycket av innehållet kanaliseras direkt från Anden. Du upplever livet i två världar på en gång, det inre och det yttre. 

Den yttre världen är allt du upplever genom dina fem fysiska sinnen; Beröring, lukt, smak, syn och hörsel. 

Din inre värld upplevs genom dina känslor av Clairaudience, klärvoajans, Clairsentience och inner profetia. Jag kallar dem de fyra andliga gåvorna av Intuition, Vision, Profetia och känslors. Det här är dina andliga sinnen och natur.

Det är genom dessa fyra gåvor som du kommunicerar med dig själv med Anden och med dina skyddsänglar (högre själar).

Det är genom dessa gåvor som du får svar på i livet, hämta intryck från din miljö och få inspiration från dina änglar,

Du är en själ.

Du har ingen själ, du är en själ.

Du har en kropp.

Din själ, den riktiga är du och, håller kroppens celler ihop.

Du är summan av alla erfarenheter du samlat ihop under hela tiden.

Det finns ingen annan själ i hela universum som har dina erfarenheter och din unika utsikt på livet. Du är ett perfekt exempel på en själ med ditt tillstånd av medvetande vid detta ögonblick i tid. 

Du har utvecklats andligt i själen du är idag.

Det var inte tur eller "Guds vilja" som du slår upp i familjen, nationen och det sociala förutsättning att du föddes i. Det är resultatet av vad du har sätts ihop för dig själv och de erfarenheter du behärskar upp till detta ögonblick.

Kontraktet du gjorde med dig själv för att komma till planeten jorden med en fysisk kropp ger dig möjlighet att växa väldigt snabbt i en andlig skola där du kan lära av många olika tillstånd av medvetande. 

Det finns själar här som lär sig grunderna för överlevnad på jorden, själar här som har behärskat denna skola och har återvänt för att behärska den på en högre nivå och varje medvetenhetstillstånd mellan. 

Varför är du här?

Du är här för att återupptäcka den verkliga dig, att läka dina självpålagda begränsningar och att lära andra som lockas till din unika vibration, hur du gjorde det? Kort sagt, du är här för att växa andligt genom att läka dig själv och dela din förståelse med andra själar.

Det är genom att dela med andra om att din kunskap blir visdom. Du kom inte hit för en semester; Du kom hit för att bygga en bättre värld för dig själv och de själar som behöver lära dig vad du har organiserat för dig själv. Du är här för att uttrycka din unika andliga frihet i balans och harmoni med alla saker.

När du sover är du hemma 

När du går vidare, återvänder du till Gud. Faktum är att du återvänder till universum varje natt när du sover. Du kommer hem varje kväll för att omgruppera dina erfarenheter här och ladda dina andliga batterier för en annan dag på jorden.

Den enda separation du har från universums visdom är en du tror du har. Du kom inte ensam hit. Innan du föddes gjorde du ett kontrakt med ett lag av själar som har behärskat de lektioner du kom för att lära dig.

De är här för att hjälpa dig med din vägledning och att ge dig råd. De är själar, precis som du, men de påverkas inte längre av jordens tryck och har visdom i områden där du vill växa. De är inte heliga, de är hela.

Dina änglar är en med alla saker.

De är här för att hjälpa dig att hjälpa dig i din andliga sökning efter dig själv. Du har arbetat med dina änglar hela ditt liv. Du föddes ett andligt väsen och som barn levde du ett andligt liv.

Du hade verkligen inget val för din intellektuella del tog inte riktigt fast tills du var omkring sju år gammal. Om du tänker på det, kommer du lätt att komma ihåg hur livlig din fantasi var och hur entusiastisk ditt liv handlade om livet som barn.

Du kan spela i timmar med lite yttre stimulering och kommunicera med en mängd vänner och intryck och idéer allt. 

Det finns fortfarande inom dig.

När du växte upp, om inte människorna i din miljö var mycket stödjande och medvetna om dina andliga förmågor, blev dessa förmodligen ett besvär för dig och du började gradvis ställa in din inre vägledning.

Din entusiasm för livet, din koppling till universums visdom finns fortfarande där och väntar på att du ska lära dig hur du hör, ser, känner och känner den.

Du har noga letat efter en lång tid.

Vem är jag?

Var kom jag ifrån?

Varför är jag här?

Vad är mitt syfte?

Svaren på dessa frågor ligger inom dig och vi kommer att dela med dig verktyg och tekniker som gör det möjligt för dig att tydligt trycka på din inre visdom och visdom för dina änglar så att du kan hitta dina egna svar. 

Självledande: 

Kommer i din väg. Det är utformat för att hjälpa dig att bli den andliga och göra ett själv kit som du redan är. Och det kommer att väcka den verklighet som när du kom till jorden som en fri agent i universum att lära, växa, dela och njuta av.

Du kommer att utöka ditt självledande, så att du kan bli ledare för alla det räknas på dig för riktning. Du är kreativ en förändringsmotor;

Ett helande ljus och tidpunkten är rätt att fler människor inte vet detta än. Du lär dig att arbeta sömlöst med universums rytmer och rutiner eller universella lagar för att dessa inte är krafter utanför dig men tvingar i dig.

Vi har tillbringat hela våra vuxna liv att lära oss hur vi arbetar med våra andliga gåvor, förstå hur de arbetar inom oss själva, hur våra änglar arbetar med oss genom dessa gåvor och hur man passerar det vi har lärt oss till dig. Jag är stolt över att vidarebefordra dessa verktyg och tekniker till dig som jag har fått lära mig så att du kan urskilja dina gåvor också.

Jag såg min son Christians ängel, hon var jättevacker, lång och blond, lockigt långt hår, ögonen var så intensiva blå, hon bar en klänning av skimrande blå färg som glittrade.

Jag såg henne när jag skulle föra in min son till ljuset för 16 år sedan året var 2006, hon kom ner i ett starkt sken av ljus i mitt vardagsrum. Hon smekte min kind, och sa tyst till mig. Gråt inte *Jag tar hand om honom nu* 

Den synen jag fick med hans ängel finns fortfarande kvar i mitt minne. Så änglar finns, jag har bevis.

0e3a04ac563aab0c2842c93c9f6e55e2

 Ljus & Kärlek Norrskensgudinnan.