6daabc09ef2bafeb161b518d6eb5a821

Jag arbetar som  Medium.

Jag flyttade till ett radhus för 13 år sedan då min son hade gått över, så träffade jag en granne och hon frågade mig om jag hade sett "den vita kvinnan ännu" Nej sa jag vem är det?
Hon berättade för mig att den vita kvinnan visade sig på midsommar, hon tillhörde inte området sa grannen, hon visar sig bara för några, jag själv har aldrig sett henne sa grannen.
 
Med tanke på att du är så kraftigt medial så kanske du får se henne sa min granne.
Mer tänkte jag inte på detta. Så kom midsommarveckan det var ett blåsväder utan dess like. Gick inte att vara ute för det var så kallt. Så jag sa till min dotter och hennes pojkvän den hon hade då hade att vi kan titta på film, sagt och gjort så satte vi oss i soffan. Jag hade soffan mot ett fönster, vi hade kommit till halva filmen.
 
Då jag kände att någon stod och tittade på mig vänder mig mot fönstret där stod den vita kvinnan utanför mitt fönster och tittar på mig, hon hade ljust långt hår och en lång vit klänning, men jag såg inte hennes ansikte.
 
Tänkte säga till min dotter och hennes pojkvän att de skulle titta ut men kom på mig i sista stund gör jag det tänkte jag så blir de säkert rädda, Så jag var tyst. Jag såg henne i kanske någon minut sen försvann hon. Sedan berättade jag för grannen att jag hade sett henne.
 
En annan gång var det en annan granne som frågade om jag hade sett ”mannen med sydvästen” nej sa jag, han går runt och kollar vem som har flyttat in sa hon, han är inte farlig utan han bara kollar in sa hon.
 
Då sa min syster som var hos mig att det är väl ingen som vågar sig hit trollpacka som du är. Jag såg honom när jag satt ute på altan en kväll och drack kaffe han stod i min trädgård, och tittade på mig sen bara försvann han från tomma intet.
 
På detta område vi bodde då, så "spökade" det nästan överallt, jag var till en granne och rensade också då blev jag knuffad av en ande kvinnan som störde hennes son, men jag förde henne till ljuset. Sen när jag var klar så bjöd grannen mig på kaffe vi satt på altanen.
Men vilket liv det blev i hennes hus alla fönster och dörrar blåste upp, min granne blev rädd, jag sa det är ingen fara det är ande kvinnans energier som går i väg. Sen blev det lugnt där. Detta var om detta område.
 
Huset med den råa anden
Jag var och rensade ett hus för många år sedan här i Hälsingland. Det var sommar och hett ute. När jag kom dit så gick jag in i köket och berättade för den som bodde där att det hon hade sin styvpappa där jag sa namnet på mannen, hon började gråta.
Sedan gick jag runt i hela huset och fick kontakt med den ena och den andre anden, jag förde alla till ljuset. Och lugnt blev det i hennes hus.
 
Hon som ägde huset sa, kan du gå in i ladan också, det är något där för när jag ska köra in bilen så blir det tvär stutt jag kommer inte in med bilen det känns att något stör mig sa hon.
Jag började gå mot ladan det var så varmt ute men när jag kom in i garaget var som jag klev in i en frysbox, jag huttrade till. Där inne i ladan fick jag tag på en rå ande som inte var så nykter, en gammal slaktare sa han att han var, han satt vid en slaktarstubbe.
 
Jag såg blod på denna stubbe, där satt han i ladan bara med en brynja på kroppen och ett par slaktar byxor, i handen höll han en brännvinsflaska han var verkligen så störig ful i munnen och vidrig.
Jag sa till honom att han skulle gå mot ljuset, du tillhör inte jorden längre, ”jag tänker inte gå någonstans” sa anden, Jo det ska du sa jag med en bestämd röst.
Han kallade mig för många fula ord, men jag gav inte upp, jag fick in honom till slut till ljuset. Jag åkte hem sen jag renat ladan och huset.
 
Väl hemma hade jag en fruktansvärd huvudvärk, spelade ingen roll om jag tog Alvedon för huvudvärken.
Det hjälpte inte! Jag fick meditera och lägga mig tidigt. Det gick några dagar och jag kände mig så irriterad på allt och alla. Jag kände mig jättearg. Det slutade med att jag ringde en fjärrskådare och bad om hjälp.
 
Han sa, har du varit och rensat ett hus, ja sa jag, Katarina du måste skydda dig sa fjärrskådaren till mig, ja men jag hann inte svarade jag honom. Mannen som du tog bort i ladan han är i dig sa han. Men jag ska ta bort honom i dig sa fjärrskådaren, Ja tack sa jag gör det.
När han tog bort honom kände jag hur mannens energier försvann från mig, sådan befrielse det var, jag kände mig jättelätt, jag tackade för samtalet. Och nu innan jag rensar hus så beskyddar jag mig jämt , det är det första jag gör innan jag gör en husrensnig.
 
 
 
 
 purplesea_n6i3mp2o
 
  Med Kärlek Norrskensgudinnan