Min hjälpare.

good-night-flower-gif-4

Vid min säng stod det en man i en vit klänning

Jag vaknade när någon rörde vid mig jag tittade upp och där stod han, en man i vit klänning som nådde ända ner till golvet, han hade yvigt hår och stora blåa ögon, han såg väldigt snäll ut.  

Han sa inte vem han var, Jag vill hjälpa dig och du ska följa med mig till din sons grav.

Mannen förklarade en massa saker för mig och så knäppte han med fingrarna och mina röda rosor som jag hade satt på min sons grav blev alldeles svarta och vissna, Jag blev helt förkrossad och började skälla ut honom och jag sa vad gör du? sa jag!

Så här fort går det svarade han, tror du Christian vill att du ska vara så här ledsen sa han? Han vill ju se sin mamma att hon måste ta tag i sakerna sa mannen. Jag har sorg sa jag, Ja det förstår jag absolut men du måste börja leva sa han.

Du har ju din dotter och du ska flytta, men vad alla tjatar sa jag. Du har kommit till jorden för att hjälpa människorna att utveckla sig inom det som du har inom dig du har visdomen och den kunskap som du besitter sa mannen.

Du är en äkta jordängel Katarina du vet innerst inne ditt kall, gåvan har du ju redan fått utav oss, du har gått igenom så många svåra saker i ditt liv och med detta ska du lära ut till dina medmänniskor din kunskap och visdom du kommer att gå väldigt långt. Du är så älskad utav oss alla i himlen vi är här för att hjälpa dig.

Helt plötsligt så satt jag åter i min säng, innan han skulle gå sa han, jag kommer åter om du inte tar tag i dina saker nu, tänk på din dotter hon behöver dig. Så kysste han mig på pannan och sa lägg dig ner nu och sov sedan var mannen borta och jag var ju klarvaken. Jag berättade för min väninna vad jag hade varit med om, men jag vet inte vem mannen är sa jag.

Så jag tog telefonen och ringde ett medium som jag känner hon förklarade att det var min hjälpare som hade kommit till min räddning, hade jag inte klivit upp och börjat packa ner saker så hade han kommit åter kväll efter kväll sa hon. Det var mitt möte med min hjälpare.

e0da426c295156e77a2247d4a9b5cb318ffcea0fr1-320-320_hq

 Ljus & Kärlek Norrskensgudinnan