Reiki Kurs Evenemang  30 /3 2024 - 31/3 2024 Personligen

reiki-shine

glitter-graphics-and-animated-gifs-haN6c4-clipart

 Hej!
Kostnad för kurs lunch samt fika: 2000 kronor som betalas via frilansfinans. Betalning sker före kursen start den 25/3 2024 Skicka PM - Mejl om info .
Ni som är intresserad av att gå en Reiki Healing i grad 1 Lördagen den 30 mars 2024 - 31mars 2024 med början kl.10.00-17.00 båda dagarna Lunch & fika samt frukt kommer att serveras i lokalen . Det blir vegetarisk lunch säg till i förväg om du är allergisk av något så vi är förberedda.
 
Ni som kommer långväga så finns det hotell i Bollnäs ca 1,5 mil ifrån mig eller så får ni sova hos mig i min lägenhet, mer om det kommer längre fram.
 
Du får ett kurs kompendium i Reiki grad 1. Du kommer att bli initierad på plats och får lära dig att tyda olika symboler i Reiki 1 .samt träna på varandra , det kommer att finnas massagebänkar i lokalen jag tar in 6 deltagare åt gången.
Anmälan är bindande.
 
Vem är jag då som håller i kursen:
Jag heter Katarina , Jag är certifierat Medium Änglakommunikatör Naturhäxa & Grand Master i olika Healingar. Finns hemsida där ni kan läsa om mig samt mina referenser. www.Norrskensgudinnan.se
 
Vad är då Reiki?
Reiki är ett naturligt, icke-undvikande japanskt energi länkningssystem som återställer och balanserar kroppens "KI"-energicentra.
Genom att balansera kroppens energicentra till ett naturligt hälsosamt tillstånd kan gifter eller existerande konflikter i sinnet, kroppen och själen renas och balanseras, vilket resulterar i hälsa och välbefinnande.
 
Denna praktiska eller mjuka beröringsteknik kanaliserar energi från utövare till klient för att hjälpa och förbättra kroppens naturliga förmåga att läka sig själv.
När förbättringar utvecklas förstärks och effektiviseras de naturliga förnyelseprocesserna, vilket i slutändan öppnar upp mer av kroppens livsenergiflöde.
Det är denna universella livsenergi som finns inom oss och omger oss, och utan den upphör vi att existera.
 
De som använder Reiki som en del av sitt personliga hälsoprogram känner sig glada, energiska, balanserade, centrerade och kopplade till sitt livs syfte.
Varmt välkomna till en givande helg.
Katarina
glitter-graphics-and-animated-gifs-haN6c4-clipart
ama
glitter-graphics-and-animated-gifs-haN6c4-clipart
 Ljus & Kärlek Norrskensgudinnan