Norrskensgudinnan.

IMG_E6033

6361657_stZaQ

Jag heter Katarina bor med två katter och finns i Hälsingland. Jag har ett barn, ett Änglabarn och 2 barnbarn.  Min dotter är 30 år gift och har familj. Min lilla familj är väldigt viktig för mig.

Innan jag började min resa som Medium så gick jag Reiki. Mitt mål var att bli Reikimaster, så 2013 då hade jag mitt Certifikat.

Jag arbetade med Reiki Healing i över 1 år. Sen bestämde jag mig för flera utbildningar inom Healing & Medialitet

Idag hjälper jag till som Healer, Medium & Änglakommunikatör när någon behöver min hjälp. Jag upptäckte tidigt att jag var medial, såg andar som inte andra såg. Fick varsel, började känna på mig saker & ting som slog in, fick oftast budskap från andevärlden. Både i mina drömmar & i det vakna livet.

 

Healingen har hjälpt mig många gånger & andra med för den delen. Healingen kommer från samma källa, det är bara att dom har satt namn på det olika Healing. 

Sveriges Radio ville intervjua min mamma som var synsk, men det vill inte hon, utan hon skickade dem till mig i stället. 

Så jag fick berätta vad jag har sett hört och upplevt men det är många år sedan nu då jag var med i Sveriges Radio. Bättre Nyheter har intervjuat mig 2 gånger också det var för några år sedan, det var då jag hade företag men det la jag ner 2016. 

Idag frilansar jag & det är jättebra. Jag älskar att hjälpa människor som vill utveckla sina gåvor inom Medialitet & Healing. Skriver kurser inom Healing och Medialitet. 

Jag är Klarseende, Klarvetande Klar hörande & har Klarkänsel. Min intuition är väldigt stark och den litar jag fullständigt på. Jag kan känna att något är på gång någon förändring eller jag känner när någon mår dåligt, om det är någon som har det jobbigt det känner jag på en gång. 

Jag arbetar för det vita ljuset, jag skriver inget om tråkigheter eller säger tråkiga saker, jag kan inte bestämma vem som ska komma ner jag är bara en länk till andevärlden. 

Jag har även gått Ande bords kurs brukar ha seanser med detta bord har haft många som har bokat mig på detta.

Framför allt gäller tystnadsplikten vad man än arbetar med.

När man arbetar som medium så är det etik och moral som är det viktigaste. Ett seriöst Medium pratar inte om olyckor dödsfall eller andra olyckor & Hälsa, då är man inget trovärdigt Medium.

Man ska ha respekt för andevärlden, allt är inte ljus & kärlek i andevärlden, det finns mycket annat där också. Jag har sett i många grupper att de vill ha kontakt med en nyss avliden person, det jag fick lära mig när jag utbildade mig som Medium.

Är att personen måste begravas först och få ro innan man tar kontakt med personen, och den som är anhörig måste få sörja klart sen är det inte säkert att personen som har avlidit kan komma ner till den anhörig som vill ha kontakt vi är bara en kanal, vi kan inte bestämma vem som skall komma ner, det gör andevärlden och inte Mediet.

6361657_stZaQ

redroseinw_11hxx5ua

 Ljus & Kärlek Norrskensgudinnan.