Norrskensgudinnan

 225560383_131398492478441_9220891652330960134_n

Jag heter Katarina bor med två katter och finns i Hälsingland. Jag har ett barn , ett Änglabarn  och 2 barnbarn.  Min dotter är 29 år gift och har familj. 

Innan jag började min resa som Medium så gick jag Reiki. Mitt mål var att bli Reikimaster,  så 2013 då hade jag mitt certifikat. 

Jag arbetade med Reiki Healing i över 1 år innan jag bestämde mig för att utbilda mig vidare inom healing och Medialitet.

Idag hjälper jag till som Healer, Medium & Änglakommunikatör när någon behöver min hjälp. Jag upptäckte tidigt att jag var medial, såg andar som inte andra såg. Fick varsel, började känna på mig saker och ting som slog in, fick oftast budskap från andevärlden.

Healingen har hjälpt mig många gånger och andra med för den delen. Healingen kommer från samma källa, det är bara att dom har satt namn på det olika Healing 

Sveriges Radio ville intervjua min mamma som var synsk, men det vill inte hon, utan hon skickade de till mig i stället. 

Så jag fick berätta vad jag har sett hört och upplevt men det är många år sedan nu då jag var med i Sveriges Radio. Bättre Nyheter har intervjuat mig 2 gånger också det var för några år sedan, det var då jag hade företag men det la jag ner 2016.

Idag frilansar jag och det är jättebra. Jag älskar att hjälpa människor som vill utveckla sina gåvor inom Medialitet och healing. Skriver kurser inom healing och Medialitet. 

Jag är Klarseende, Klarvetande Klar hörande och har Klarkänsel. Min intuition är väldigt stark och den litar jag fullständigt på. Jag kan känna att något är på gång någon förändring eller jag känner när någon mår dåligt, om det är någon som har det jobbigt det känner jag på en gång.

Jag arbetar för det vita ljuset, jag skriver inget om tråkigheter eller säger tråkiga saker, jag kan inte bestämma vem som ska komma ner jag är bara en länk till andevärlden.

Jag har även gått Ande bords kurs brukar ha seanser med detta bord har haft många som har bokat mig på detta.  

2a99939e8dae0f9e6e27b154abe48d3b

 Med Kärlek Norrskensgudinnan .